Görüş Bildir
Kıbrıs'ta İki Lider, Tek Mesaj
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, birlikte kamera karşısına geçerek Kıbrıslıların yeni yılını kutladı.
Reklam
Theodosius Limanı'nın Devamı Yenikapı'da Bulundu
Avrasya Boğaz tüp geçit projesi kapsamında Yenikapı Meydanı’nda devam eden bağlantı yolu çalışmalarında Theodosius limanının devamı ortaya çıkarıldı. İstanbul Arkeoloji Müzeleri denetiminde devam eden arkeolojik kazılarda 19. Yüzyıl mimari buluntularının altından batık ve neolitik dönem gelme ihtimali ağır basıyor.
IŞİD'den Irak Güzeline Telefon
Irak’ta 1972’den bu yana ilk defa geçen hafta sonu düzenlenen güzellik yarışmasının kazananı Şeyma, IŞİD’den tehdit telefonları aldı.
Reklam
Beşiktaş 73-58 Konyaspor
Spor Toto Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Sompo Japan, Torku Konyaspor’u 73-58 yenerek 12. haftada 6. galibiyetini aldı.
Reklam
Reklam
Arap Birliği'nden de Başika Kınaması: 'Askerleri Geri Çekin'
Arap Birliği dışişleri bakanları, Türkiye'nin askeri eğitmenleri korumak için Başika Kampı'na asker yollamasını kınadı. Türkiye'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü ihlal ettiğini savunan Arap Birliği, Ankara'ya askerleri çekmesi çağrısında bulundu.
Reklam
2015 Yılında Kıskanarak İzlediğimiz Birbirinden Duygusal 15 Evlilik Teklifi
Hayatlarımız boyunca belki de bir kez yaşayacağımız o anın özel olmasını hepimiz isteriz. O an için türlü türlü fikirler üretir ve sonunda en güzel teklifi yapmak isteriz. Herkes gibi... 2015 yılında da birbirinden güzel insanlar birbirinden güzel tekliflerle gelecekteki eşlerine en mutlu anlarını yaşatmak için türlü türlü yollara başvurdular. Ve hepsi de bizler için unutulmaz anlardı...
'4 Adam Gönderir 8 Füze Attırırım' Haberine Beraat
Aydınlık Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ‘Süleyman Şah toplantısı’nın sosyal medyada yayınlanan ses kaydını haber yaparak ‘Devletin güvenliğine ve siyasal yararlarına ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklama’ suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti. ‘Süleyman Şah toplantısı’na ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayınlanan ses kaydında MİT Müsteşarı Hakan Fidan olduğu savunulan kişi, toplantıdaki diğer kişilere, Suriye’ye girme konusunda gerekçe bulunabileceğine dair ikna amacıyla sarf ettiği sözlerde, “Ben öbür tarafa 4 tane adam gönderirim. 8 tane boş alana füze de attırırım” diyordu.
IŞİD'in Suriyeli Üyesi: Adana'da Askeri Eğitim Aldık
Suriye'de YPG'nin elinde esir olarak bulunan IŞİD üyesi Abdurrahman Abdulhadi, kaldığı ‘cezaevinde’ Sputnik’e konuştu. Türkiye’nin Adana ilinde askeri eğitim aldıklarını iddia eden Abdulhadi, IŞİD’in Türkiye ile iyi ilişkilerinin olduğunu savundu.
Volkan Demirel'den Meslektaşı Tolga Zengin'e Destek
Son günlerde hatalı çıkışlarıyla ve yediği hatalı gollerle sık sık gündeme gelen Beşiktaş file bekçisi Tolga Zengin'e, meslektaşı Volkan Demirel'den destek geldi. Ntvspor'da Adil oyun programına konuk olan Fenerbahçe kalecisi Volkan, yenilen hatalı gollerle kötü kaleci olunmadığını ifade etti.
Reklam