Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polisin Eşi, Rüzgar Çetin Hakkındaki Şikayetini Geri Çekti

Şehit Polisin Eşi, Rüzgar Çetin Hakkındaki Şikayetini Geri Çekti

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in çarptığı otomobilde şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz ve ailesi şikayetlerinden vazgeçti. Daha önce de araçtan yaralı kurtulan polis memuru şikayetinden vazgeçmişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Adli Tıp Kurumu raporunda ise Rüzgar Çetin'in asli kusurlu olduğu, polislerin ise bir kusurunun olmadığı belirtilmişti.  Şehit polisin eşinin şikâyetini geri çekmesiyle Rüzgar Çetin 4 Ekim'deki duruşmasında tahliye olabileceği öne sürüldü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana’da oturan şehit polisin eşi Özlem Alagöz ve ailesi, Adana Adliyesi’ne giderek, davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmek üzere, 'şikayet talebinden feragat' dilekçesi sundu.

"Şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz"

"Şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz"

Şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz

Alagöz ailesinin dilekçesinde, 'Sanık Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Bu doğrultuda gereğinin yapılmasını adı geçen tüm katılanlar adına vekaleten arz ve talep ederiz' denildi.

Yaralı polis memuru da şikayetinden vazgeçmişti

Yaralı polis memuru da şikayetinden vazgeçmişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaralanan polis memuru Emre Tetik de şikayetinden vazgeçmişti. Tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin, 4 Ekim’de yeniden hakim karşısına çıkacak.

Rüzgar Çetin'in 22.5 yıla kadar hapsi isteniyordu

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, olay günü saat 01.00 sıralarında Emre Tetik’in kullandığı polis aracıyla Beşiktaş’tan Ortaköy’e doğru seyir halinde oldukları ifade ediliyor. Sanık Rüzgar Çetin’in ise aracı ile Ortaköy’den Beşiktaş’a doğru gittiği belirtiliyor. 

Çırağan Caddesi üzerinde kavşaktaki ışıklara yaklaşıldığından Çetin’in en sağ şeritten önce orta şeride geçtiği önündeki aracı sollamak içinde ani manevra yaparak karşı şeride geçerek, gelen maktül ve müştekinin içinde bulunduğu polis aracına çarptığı ileri sürülüyor. 

Çetin’in 0.90 promil alkollü olduğu ifade edilen iddianamede, 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olmaktan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması talep ediliyor.

Adli Tıp raporu: Rüzgar Çetin asli kusurlu

Adli Tıp raporu: Rüzgar Çetin asli kusurlu

Adli Tıp Kurumu raporunda Rüzgar Çetin'in asli kusurlu olduğu, polislerin ise olayda kusurlarının olmadığı belirtilmişti...

Adli Tıp Kurumu raporunda, Çetin'in aracı kullanırken dikkatini vermediği, hızını mahal şartlarına göre ayarlamadığı, direksiyon hakimiyetine gerekli özen ve önemi göstermediği ifade edilmişti.

Raporda, bu hatalar nedeniyle araç hakimiyetini kaybeden Çetin'in 3 şeritli yolun sol şeridine geçerek şerit ihlalinde bulunulduğu aktarılarak, 'Bu haliyle karşı yönden nizami şeridini takiben gelen müşteki sürücü Emre Tetik yönetimindeki vasıtanın yakın mesafeden önünü kapayarak kazanın meydana gelmesine sebebiyet vermiştir. Sanık, olayda, dikkat ve özen yükümlüğüne aykırı hareketiyle asli kusurludur.'' değerlendirmesi yapılmıştı.

Cengiz Semercioğlu, Rüzgar Çetin'in haksız yere, sırf Sinan Çetin'in oğlu olduğu için tutuklu olduğunu yazmış ve tepki çekmişti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis memurlarının emniyet kemeri takma zorunluluklarının bulunmadığına dikkat çekilen raporda, polislerin mevcut şartlarda alabileceği başkaca bir önlemin bulunmadığı vurgulanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Andy Dufresne

Yasalar örümcek ağına benzer küçük sinekler ağa takılır, büyük sinekler deler geçer. Marcus Aurelius

Roronoa Zoro

Kocanın canı için kaç para verdiler sana söyle?! Rezil kadın.

Mustafa Kaya

Rezil diyip kadını suçlayacağınıza sahip çıksaydınız, Kadın tek başına ne yapsın? Sizin bu öve öve bitiredemediğiniz feminist örgütler ne iş yapar erkek düşm... Devamını Gör

Cem Özyanız

Geri kalan her şey için mastercard...