Görüş Bildir
Kılıçdaroğlu Türkiye'nin 5 Sorununu Sıraladı ve Ekledi: 'Birlikte Çözelim'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önündeki 5 sorunu 'darbe hukuku, dış politika, ekonomi, eğitim ve Kürt sorunu' olarak sıraladı. Anamuhalefet partisi olduklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'na bu sorunları birlikte çözme çağrısı yaptı. Ayrıca 30 Aralık'ta Davutoğlu ile görüşecek olan Kılıçdaroğlu: 'Başkanlık sistemi için Türkiye gereksiz kavganın içine itilmemeli, zaman kaybetmemeli. Davutoğlu, başkanlık sistemi derse kendisine ne kastettiğini soracağım' şeklinde konuştu.
Apple’dan Samsung’a Bir Patent Davası Daha
Samsung, Apple’ın patentini aldığı bazı teknolojileri izinsiz kullandığı gerekçesiyle Cupertinolu şirkete 548 milyon dolar ödemeyi bu ayı başında kabul etmişti. Her iki şirket arasında yıllardır devam eden patent anlaşmazlığına şimdi de yeni bir patent davası daha eklendi.
Reklam
62 Stephen King Romanının 140 Karakterlik Özetleri
Kendisi de bir korku yazarı olan Max Booth III, LiteReactor’da yazdığı yazıda çok sevip saydığı King’in bütün romanlarına 140 karakteri aşmayan özetler geçmiş. Bunu da Geekyapar bizler için Türkçeye çevirmiş. Geekyapar'a bu çeviri için teşekkür ediyoruz!
Reklam
Elvan: 'ODTÜ Ulusal Güvenliği Savunacak Durumda Değil'
Türkiye'ye yönelik siber saldırıların önlenememesiyle ilgili Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni (ODTÜ) suçlayan Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, 'ODTÜ ulusal güvenliği savunacak durumda değildir' dedi. Elvan, ODTÜ Rektörü Ahmet Acar için de 'Kendisini imparator zannediyor' ifadesini kullandı.
İş Yerinde İyi Geçinmeniz Gereken 15 İnsan Tipi
Çalışma hayatı zor ve çetin. İş yerleri ise yeri geldiğinde tam bir kurtlar sofrası. İşte bu kurtlar sofrasında başkalarına yem olmamak için; iyi geçinmeniz gereken bazı tipler vardır. Bunlara arada kahve götürün, yemek ısmarlayın, özel günlerinde en azından bir tebrik elektronik postası atın. Bunlar stratejik hareketler kardeşim öyle boş boş işe gidip gelmeyin sonra 'Mahmut terfi etti ben niye edemiyorum' edemezsin tabi Mahmut müdürüne kravat aldı geçen gün sen o sırada çekmecende herkesten gizlediğin çubuk krakeri çaya banıp yiyordun.
Reklam
Reklam
Reklam
İstanbul 'Partikül' Soluyor
İstanbul’da hava kirliliği son günlerde iyice hissedilir bir hâl aldı. Sayılar, kentte hava kirliliğinin yıldan yıla arttığını gösteriyor. Geçen yıl da İstanbul'un 16 bölgesinde ulusal sınır 10 günden daha fazla aşıldı. Rekor ise 126 günle Eseryurt'ta. Üstelik ulusal sınır, AB standardının neredeyse iki katı...
Pazar Eğlencesi: Güldürürken Düşündüren 21 Kara Mizah Örneği
etiket
Berkeleymews sitesinde yer alan, kara mizahın en güzel örneklerinden bant karikatürleri sizler için derlemeye gayret ettik. Biz hazırlarken güzel güldür, yalnız iyi güldük, baya güldük... Umarız siz de haftanın bu son gününde gülersiniz. Daha fazlası için bakınız.
Tam İşlevsel Katlanabilir Klavye
Mobil cihazların hayatımızın her alanında kullanılmaya başlamasıyla birlikte, yazı işleri de bu cihazlardan halledilmeye başlandı. Katlanabilir klavyemiz de burada devreye giriyor.
Reklam