Görüş Bildir
IWF'den 17 Halterciye Men Cezası
Uluslararası Halter Federasyonu (IWF), aralarında dünya şampiyonu Rus Aleksei Lovchev'in de yer aldığı 17 sporcuya, doping gerekçesiyle geçici men cezası verdi.
AYM'den Sokağa Çıkma Yasağına İlişkin Tedbir Talebine Bir Ret Daha
Anayasa Mahkemesi (AYM), Şırnak'ın Cizre İlçesi ve Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağına ilişkin tedbir talebinin reddine karar verdi. AYM'nin kararında 'Başvuruculara yönelik derhal tedbir kararı verilmesini gerektiren ciddi bir tehlike bulunduğu dosya kapsamında bulunan bilgi ve belgelerden bu aşamada anlaşılamadığından koşulları oluşmayan tedbir taleplerinin reddine karar verilmesi gerekir' denildi. AYM, geçtiğimiz günlerde de sokağa çıkma yasaklarına ilişkin Meral Danış Beştaş'ın başvurusu ve tedbir talebinin reddine karar verildiğini açıklamıştı.
Metal Hurdalarıyla Doğayı Taklit Eden Sanatçıdan Aklınızı Alacak 25 Müthiş Heykel
Gallerli sanatçı John Brown, atık metalleri toplayarak hayvan heykellerine dönüştüren bir sanatçı. İlhamını yaşadığı bölgede bulunan hayvan türlerinden alıyor ve heykellerinde tasvir ettiği canlıların anatomisine birebir sadık kalıyor. Son 8 senedir bu projesi üzerinde çalışan sanatçının sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı 25 muhteşem çalışması sizlerle:
Barınaktan Sahiplendirilen Köpeğin Yaşadığı Büyük Sevinç
etiket
Barınakta mutsuz ve utangaç bir hayat geçiren Benny yeni sahipleri tarafından dışarı çıkarıldığında büyük bir sevinç yaşadı. Görülmeye değer bir mutlulukla etrafına da neşe saçan köpeğin mutsuz ve mutlu anlarındaki görüntülerine tanıklık edeceğiz.
Reklam
İstanbul’da Otomobil İçinde İnfaz
İstanbul Kağıthane'de, araçlara siren ve çakar sistemi monte eden bir şirkette yönetici olduğu belirtilen Gökhan Arıcan (35) adlı kişi, bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Ankara plakalı otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracı olduğu öne sürüldü.
Reklam
Beynine Jimnastikte Olimpiyat Madalyası Getirecek Kayıp Prens Sorusunu Çözebilecek misin?
Yıllar önce bir bebek gece vakti beşiğinden kaçırılıyor. Bu bebek, küçük bir dağ üzerine kurulmuş bir krallığın prensi. Askerler ve şehirde yaşayan diğer insanlar birlik olup yeri göğü arıyor, tarıyor; ancak küçük prensi bir türlü bulamıyorlar. Herkes çaresiz bir şekilde kara kara ne yapacaklarını düşünürken, içlerinden biri senin yeteneklerini anlatıyor ve tüm ülkeyi senden haberdar ediyor. Apar topar sana ulaşıyorlar ve durumu anlatıyorlar, egonu bir güzel okşuyorlar ve ikna ediyorlar. Hemen ülkeye gidip araştırmalara başlıyorsun. Ancak işler hiç sandığın kadar kolay olmuyor, yıllarca uğraşıyorsun. Tam 35 yılını alıyor, ancak sonunda çok yaklaşıyorsun. Kayıp prensin çok uzak bir yerlerde yaşayan bir kabile ile beraber olduğunu buluyorsun, kabiledeki kadınları ve yaşı tutmayan erkekleri eliyorsun. Geriye ise sadece 4 kişi ile topladığın tüm ipuçlarını (lakap, isim, çaldığı enstrüman, konuştukları diller, sakal ve bıyık özellikleri) değerlendirerek prensin gerçekte hangisi olduğunu bulmak kalıyor. Elindeki ipuçları şunlar:
Galatasaray'da Sneijder Maç Kadrosundan Çıkarıldı
Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in ise Kayseri'ye götürülmeyeceği açıklandı. 
Reklam
Mersin'de Büyük Kriz
Ligde ilk yarının sonuna gelinirken Mersin İdmanyurdu'nda büyük bir kriz patlak verdi. Futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Bursaspor deplasmanına gitmeme kararı almıştı. Krizin çözüldüğü ve futbolcuların yarın saat 14.00'te oynanacak maça çıkacakları belirtildi.
20 Bin Dolara Gerçekten Uçuran Hoverboard: ArcaBoard
6 dakika boyunca yerden 30 cm yukarıda saatte 20 km hızla gidebilen bir hoverboard. 2572 beygir güce sahip ve 203,000 watt bataryalara sahip hoverboard yalnızca 6 dakika havada kalabiliyor daha sonra şarj etmek için inmeniz gerekiyor. Ve fiyatı da 20.000 dolar.
Reklam
Rüzgar Gücüyle Yürümeye Başlayan Devasa Heykeller
Hollandalı sanatçı Theo Jansen,  yaptığı muhteşem heykellerle adından söz ettirmeyi başardı. Jansen'in yaptığı heykeller; iskeletler, kendi deyimiyle 'rüzgar üzerinde yürüyenler'i oluştururken sarı plastik tüpleri kullandı.
Reklam
Yeni Yılda Ağırlayacağınız Misafirlerinizin Gözlerini Kamaştıracak 15 Dekorasyon
Yeni yıl bizde hep bir bayram havasında geçer. Aileden ya da arkadaşlardan birinin evinde toplanılır. Bütün gece yenilir, içilir, eğlenilir sonunda geriye sayım başlar yeni yıl çoşkusu kutlanır. Bu yıl ufak yılbaşı partinizde yemek masasını biraz canlandırıp süslesek, hem sizin hem de misafirlerinizin içi açılmaz mı?Merak etmeyin bütün bu masa dekorları sandığınızdan daha kolay ve sevimli.
Davutoğlu'nun HDP ile Randevusu İptal
Başbakanlık, HDP ile yapılacak görüşmenin iptal edildiğini yazılı açıklamayla duyurdu. Açıklamada 'Aynı masayı paylaşmanın anlamı kalmadı, Davutoğlu HDP ile görüşmeyecek' dendi.
Reklam