Görüş Bildir
3. Havalimanının Yüzde 15'i Tamamlandı, 40 Bin Kaplumbağa Taşındı
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılan Yeni Havalimanı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, 'Havalimanının ilk etabının yüzde 15'i tamamlandı' dedi. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu da, havalimanı inşaatı sırasındaki çevre ve hayvan hakları konusundaki hassasiyet gösterdiklerini söyleyerek, inşaat alanındaki 40 bin kaplumbağayı tek tek toplayarak başka bir yere taşıdıklarını açıkladı.
Bombaya Tekme Atan Adanalı: Yine Olsa Yine Yaparım
Adana'da dün sabah saatlerinde yol ortasına konulan el yapımı bombaya tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan Müslüm Gökduman, 'Bomba olduğunu biliyordum, hiç korkmadım, yine olsa aynı tepkiyi veririm' dedi. 
Reklam
Reklam
Evinde 'Milyonları' Olanlar Dikkat!
Merkez Bankası, E-7 Emisyon Grubu banknotların zaman aşımının 31 Aralık itibari ile dolacağını bildirdi. Kurum, bu gruba 500 bin lira, 1 milyon lira, 10 milyon lira ve 20 milyon lira banknotların dâhil olduğunu ifade etti.
Aziz Yıldırım: "UEFA'sı da FIFA'sı da TFF'si de Hesap Verecek"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün her yıl düzenlediği geleneksel yılbaşı kutlamasında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, konuşmasında 3 Temmuz süreciyle ilgili 'Hesap verecekler. Buna UEFA’sı da FIFA’sı da TFF’si de dahil olmak üzere. Çünkü biz davamızda haklıyız. Biz şike yapmadık.' ifadelerine yer verdi.
Reklam
Fujitsu PC ve Mobil Birimlerini Ayırdı
Fujitsu, PC ve mobil birimlerini bağımsız şirketlere dönüştürme kararı aldı. Şirketin kendi sayfası üzerinden yapılan açıklamada Fujitsu’nun PC birimi, Fujitsu Client Computing Limited adını, mobil telefon birimi ise Fujitsu Connected Technologies adını taşıyacak.
Reklam
Reklam
Ülkemizde Günden Güne Artan Hava Kirliliği ile İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey
Hava kirliliği günümüzün en ama en büyük problemlerinden biri. Sağlık açısından çok büyük sıkıntılar doğurabilen ve yaşam kalitesini olumsuz anlamda etkileyen hava kirliliği konusunda ülkemiz maalesef sınıfta kalıyor, bir çok bölgemizde havamız oldukça kirli. Biz de hem insanımızı bilinçlendirmek, hem de bu konuda bir farkındalık yaratmak amacıyla hava kirliliğini ele alalım dedik.
Efkan Ala: 'Kamu Kurumları Terörist Faaliyetlerin Yararlanabileceği Anlayış İçinde Olamaz'
İçişleri Bakan Efkan Ala, STK temsilcileri ile toplantı yapmak üzere geldiği Diyarbakır’da yaptığı açıklamada, 'Kamu kurumları hiçbir suretle bu tür terörist faaliyetlerin yararlanabileceği bir anlayış içerisinde olamazlar, onlara yardım yataklık yapamazlar, onlara kum taşıyamazlar, onların sokaklarda bariyer kurması için bir takım malzemeleri götüremezler. Demokrasiye kazılan mezardır bu hendekler, demokrasiyi gömmeye çalışıyorsunuz. Eğer teröristler yüz bulmasalar, arkalarında bir destek hissetmeseler, açık söylüyorum bu kadar yapamazlar bu millete' dedi.
Reklam