Görüş Bildir
TSK: 4 İlde 221 PKK'lı Öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, son dönemde hız kazanan Şırnak, Diyarbakır, Mardin ve Bitlis'teki operasyonlarda toplam 221 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Reklam
Reklam
Nilüfer Belediyesi, 'LGBTİ Dostu Kentler' Protokolünü İmzaladı
etiket
Sosyal Politikalar, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'nin (SPoD) yerel yönetimlere yönelik hazırladığı 'LGBTİ Dostu Kentler' protokolü, Bursa’da çalışmalar yürüten Özgür Renkler Topluluğu’nun katıldığı organizasyonda Nilüfer Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey tarafından imzalandı.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Kiminle, hangi güçle savaşıyorsan, barış da onunla yapılır.Bir başka deyişle:Barış, düşmanlar arasında yapılır.Acılar çekilir.Kan ve gözyaşı akar.Sonra öyle bir nokta gelir ki, yetti artık çığlıkları her yanı kaplamaya, etkili olmayabaşlar.Bu noktanın adı ‘barışın olgunlaşması’dır.Barış yeterince olgunlaşmışsa, yani silahla alınacak başka bir mesafe kalmamışsa, parmaklar tetikten çekilir, masaya oturulur ve barış koşulları tartışılır.Oslo süreci budur.Ankara-İmralı-Kandil arasında kurulan diyalog üçgeni budur.
Phaselis'e Otel Projesi Tamamen Rafa Kalktı
Turizmci Fettah Tamince’ye ait Rixos oteller zincirinin en ‘özgün’ halkası olarak nitelendirilen ‘Dream of Phaselis’ projesi, tamamen rafa kalktı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.
Reklam
Emniyet'ten IŞİD'ci 'Canlı Bomba' Uyarısı
IŞİD bağlantısı şüphesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Mahir Ulaş, ailesiyle birlikte örgüte katılmak üzere yola çıktı. Sınırı geçmeye çalışırken mayına basan iki kızı ölen Ulaş'ın canlı bomba olduğu olabileceği şüphesiyle emniyet birimlerine uyarı yapıldı.
Neçirvan Barzani İstanbul'da
IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin ardından bu kez IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani Türkiye'ye geldi. Barzani, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.
Neçirvan Barzani Bugün İstanbul'da
IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin ardından bu kez IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani Türkiye'ye geliyor. Barzani, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.
Reklam
3. Boğaz Köprüsünde Birleşmeye 391 Metre Kaldı
Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. Boğaz köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde iki yakanın birleşmesine 391 metre kaldı. Önümüzdeki Nisan veya Mayıs aylarında açılması beklenen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ana taşıyıcı kablonun montajı tamamlanırken, köprü genel gerçekleşme oranının yüzde 97 olduğu belirtildi.
Reklam
Reklam