Görüş Bildir
Haberler
Rüzgar Çetin Tahliye Edildi...

etiket Rüzgar Çetin Tahliye Edildi...

ATKN
04.10.2016 - 13:09 Son Güncelleme: 04.10.2016 - 20:29

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in yargılandığı, bir polisin şehit olması ve bir polisin de yaralanması ile sonuçlanan kazaya ilişkin davada savcı, Rüzgar Çetin hakkında bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya sebep olmak suçundan iddianamedeki gibi 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak oy çokluğu ile Çetin'in tahliyesine karar verdi...

Rüzgar Çetin akşam saatlerinde Silivri Cezaevi'nden tahliye edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 9 aydır tutuklu yargılanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanık Rüzgar Çetin'in bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya sebep olmak suçundan iddianamedeki gibi 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4'üncü celsesi görülen duruşmada, 22.5 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Rüzgar Çetin hazır bulundu.

Mahkemeye dilekçe sunarak şikayetlerinden vazgeçen şehit polis İsmet Fatih Alagöz'un ailesi ile yaralanan polis Emre Tetik 'in ailesinden duruşmaya katılan olmadı.

Mahkeme heyeti, Rüzgar Çetin'i 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak oy çokluğu ile tahliye etti...

Mahkeme heyeti, Rüzgar Çetin'i 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak oy çokluğu ile tahliye etti...

Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre mahkeme başkanı, verilen ceza miktarını az buldu ve hesaplamanın 10 yıl üzerinden değerlendirilmesini, dolayısıyla artırım yapılarak cezanın 15 yıla çıkacağını ve ceza miktarının gözönüne alınarak tutukluluk halinin devamı yönünde karar verilmesini istedi. 

Ancak 2'ye 1 oy çokluğuyla karar 6 yıl 3 ay olarak belirlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araçtan yaralı kurtulan polisin ardından şehit olan polisin eşi ve ailesi de şikayetinden vazgeçmişti

Araçtan yaralı kurtulan polisin ardından şehit olan polisin eşi ve ailesi de şikayetinden vazgeçmişti

Rüzgar Çetin'in çarptığı araçtan yaralı olarak kurtarılan polis memurunun şikayetinden vazgeçmesinin ardından, şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz ve ailesi de geçtiğimiz günlerde şikayetlerinden vazgeçmişti.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansımıştı

Diğer yandan Adli Tıp Kurumu raporunda Rüzgar Çetin'in asli kusurlu olduğu, polislerin ise olayda kusurlarının olmadığı belirtilmişti.

Silivri Cezaevi'nden ayrıldı

Silivri Cezaevi'nden ayrıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüzgar Çetin, tahliye olmasının ardından kendisini almaya gelen bir ciple Silivri Cezaevi'nden ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1713
753
185
41
36
34
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hemingway

Ölen kişi ailesinin malı mı? Öldürülmüş bir insanın hakkını savunmak sadece ailesinin sorumluluğunda mı? Polisin eşi, çocuğunu en iyi okullarda okutsa gelece... Devamını Gör

uzundonlu_kisot

tam bir sinan çetin filmi..

ynsemrebagiban

Terör örgütleri bunca yıl boşa uğraşmış lan..Silaha , mermiye para vereceğinize Polisin ailesine para verin polisi vurun.Serbestsiniz.