Görüş Bildir
Rusya: Pilotumuzun Katilini Yargılayın
Rusya, Türkiye’nin düşürdüğü savaş uçağındaki iki Rus pilottan birinin öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Alparslan Çelik’in tutuklanarak yargılanmasını talep etti.
Stephen Curry'siz Golden State Dağıldı
NBA’de bu sezonun flaş takımı Golden State Warriors, Dallas Maverick deplasmanında 23 sayı fark yedi. Warriors, ayağında sakatlık olan Stephen Curry'den yoksun çıktığı maçta rakibine 114-91 mağlup oldu ve bu sezon 2. yenilgisini aldı.
Reklam
Reklam
Sporun Manşetleri | 31 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Reklam
500 Yıllık Caminin Duvarına Pisuvar Yaptılar...
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bulunan tarihi Çoban Mustafa Paşa Camisi'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı. Vatandaşlar tarihi dokuyu bozduğunu belittikleri değişikliğe tepki gösterdi.
Reklam
Meteoroloji'nin 'Yoğun Kar Yağışı' Uyarısı Devam Ediyor
Ülkemiz hafta ortasından itibaren soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girdi. Sistemin yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olduktan sonra 02.01.2016 Cumartesi günü yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor. Bu süre zarfında yoğun kar yağışları ve hissedilir (8 - 12) derece sıcaklık düşüşleri bekleniyor.Meteoroloji'nin bugün için yaptığı değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bölümünde görülecek olan yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Ağrı çevrelerinde 'yoğun kar' yağışı şeklinde olacak. Akdeniz ve Ege kıyıları dışında ülke genelinde buzlanma ve don olayına dikkat...
Reklam
Çifte Minnoşluk: Terk Edilen Bir Kedi ve Küçük Bir Çocuğun Yürek Isıtan Dostluğu!
etiket
Minnoş Larry, insanı tarafından mutfak dolaplarına tırmandığı için terk edilmişti. Fakat derler ya; bir kapı kapanır bir kapı açılır... Ardından Larry'ye sıcak bir yuva veren Michelle'in oğlu Abel ile Larry arasında mükemmel bir dostluk başlamış. Michelle bu dostluk hakkında şunları söylüyor:''Abel ağladığında Larry hemen onu sakinleştirmeye gidiyor. Abel ise Larry olmadan başka bir odaya bile gitmiyor. Larry onu bir kedinin yapabileceğinden çok daha iyi idare ediyor.''
Ve Asgari Ücret 1300 TL Oldu
etiket
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin 2016 başından itibaren 1300 TL'ye çıkarıldığını açıkladı.
Avrupa'ya Denizden 1 Milyon Sığınmacı Geçti
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Avrupa deniz yoluyla ulaşan sığınmacı sayısının 1 milyonu geçtiğini bildirdi. Denizde yaşamını yitirenlerin sayısı 3 bin 735 kişi olarak belirlendi.
Reklam