Görüş Bildir
Haberler
Organize Köpek Çetesi: Biri Gözcülük Yapıyor, Diğerleri Arabayı Parçalıyor

etiket Organize Köpek Çetesi: Biri Gözcülük Yapıyor, Diğerleri Arabayı Parçalıyor

Deniz Gök
11.10.2016 - 19:02 Son Güncelleme: 12.10.2016 - 12:25

Sakarya'da otomobil tamirciliği yapan Cem Acar bir sabah iş yerine geldiğinde yeni aldığı aracının ön tamponun paramparça olduğunu gördü. Otomobiline önce hırsızların zarar verdiğini düşünen ve polisi arayan Acar, güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından bir şok daha yaşadı. Acar'ın aracının tamponunu hırsızlar değil, sürü halinde dolaşan sokak köpekleri parçalamıştı. Hatta 8-9 köpek arabanın ön kısmını sökmeye başlarken bir köpeğin de gözcülük yaptığı görülüyordu.

Köpeklerin bu enteresan hareketi nedeniyle yaklaşık 5 bin lira masrafa girdiğini belirten Acar, polislerin esprili bir şekilde 'şikayetçi misiniz?' diye sorduğunu, kendisin de 'Şikayetçi olsam ne olacak ki, köpekleri mi şikayet edeceğim' dediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bir tanesi gözcülük yapıyor, bir tanesi elebaşı"

"Bir tanesi gözcülük yapıyor, bir tanesi elebaşı"

Sakarya'daki Modern Sanayi Sitesi'nde oto tamirciliği yapan Cem Acar, kameraları inceleyince şaşırdığını belirterek, 'Akşam otomobilimi dükkanın önüne park edip, farklı bir arabayla eve gittim. Sabah geldiğimde bir baktım otomobilin ön tarafı darmadağın olmuş. Biz ilk esnada hırsızlık zannettiğimiz için polise haber verdik. Polisler ile birlikte kamera görüntülerine baktık. Ondan sonra olayın nasıl olduğu ortaya çıktı. Gece sokak köpekleri otomobilin tamponlarını parçalamış. Herkes şaşırdı çünkü enteresan bir olay. Bir tanesi gözcülük yapıyor, bir tanesi elebaşı. 8 tane köpek var' dedi.

"Herkes kedi olduğu için parçalamışlardır diyor ama görüntülerde öyle bir şey yok"

Aracının tamiri için yaklaşık 5 bin lira masraf yaptığını söyleyen Cem Acar, 'Herkes kedi olduğu için parçalamışlardır diyor. Fakat görüntülerde kedi gözükmüyor. Böyle bir şok yaşadık. Yaklaşık 5 bin lira gibi masraf çıktı.

"Köpekleri mi şikayet edeceğim?"

"Köpekleri mi şikayet edeceğim?"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Acar 'Polisler bize esprili bir şekilde 'şikayetçi misiniz?' diye sordu. 'Şikayetçi olsam ne olacak ki, köpekleri mi şikayet edeceğim?' dedim' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
143
46
27
21
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Çok komik ya :D Yıllarca trafikte ezilen çiğnenen üstünden geçilen tüm kedi köpeklerin intikamı bu.

Pasif Kullanıcı

"Hep siz mi zarar vereceksiniz aq." - Köpek

KediSevici

OLEEEEEEEEEEEEEY sonunda hayvanlar dünyayı ele mi geçiriyor yoksaaaaa <3<3<3<3<3<3<3<3

Uğur Özdemir

Seninkiler galiba