Görüş Bildir
Erdoğan'ın Yeni Yıl Mesajında PKK ile Mücadele Vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yıl mesajında 'PKK ile mücadele' vurgusu ön plana çıktı. 2015'te 3 bin 100 PKK'lının öldürüldüğünü ve 200 güvenlik gücünün şehit olduğunu açıklayan Erdoğan 'Türkiye’nin bu meseleyi çözmeye en çok yaklaştığı bir dönemde yeniden silahlı eylemlere başlayan terör örgütünün, kesinlikle bölge halkının hakkını, taleplerini savunmak gibi bir derdinin olmadığı, yaşanan süreçte tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır' dedi.
Reklam
LG'den Hoparlör Destekli Akıllı Ev Ekosistemi
LG , yeni SmartThinQ Hub cihazını görücüye çıkardı. CES Fuarı öncesinde tanıtılan cihaz silindirik formuyla dikkat çekiyor. Bünyesinde barındırdığı 3,5 inçlik LCD ekran sayesinde SmartThinQ Hub mobil cihazlardan gelen bildirimleri gösterebiliyor.
Reklam
Kalçalarıyla Tüm Dünyada Dillere Pelesenk Olmuş 23 Ünlü Kadın
etiket
Biz 'ünlü olmayanlar'dan büyük kalçalara sahip olanlar, onları saklamak, daha küçük göstermek için kırk takla atarken; ünlüler ise bu fiziksel özelliklerini avantaja çevirmeyi çok iyi beceriyorlar. Hatta bazıları avantaja çevirmeyi de aşıp, sadece kalçalarıyla gündemde kalmayı bir şekilde beceriyorlar (KİM Olduğunu Bilirsin Sen.)İşte kalçalarıyla dünyaya nam salmış o ünlü isimler;Uyarı: İçerikteki bir takım görseller, birtakım kişileri rahatsız edebilir. Rahatsız olacak okurlarımızı, sitemizdeki diğer içeriklere davet eder, iyi günler dileriz.
Reklam
Fikret Orman'dan Oğuzhan'a: "Kafanı Kırdırma, Gideceksen Barcelona'ya Git"
Beşiktaş takımında başkan Fikret Orman ile sezonun başarılı isimlerinden Oğuzhan Özyakup arasında geçen bir diyalog yeni ortaya çıktı. Oğuzhan Özyakup, Orman'a takımda yeteri kadar forma şansı bulamadığını ve Lazio'ya gitmek istediğini söyledi. Başkan Orman ise genç futbolcuya tatlı sert bir cevap vererek 'Kafanı kırdırma, Lazio'ya mı gideceksin? Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Madrid'e git. O zaman seni ellerimle veririm' dediği öğrenildi.
Dünya'da Oksijen Nasıl Oluştu?
Zamanda yolculuk yapan bir makine icat edip Dünya’nın ilk dönemlerine gitmeye kalksak kötü bir sürprizle karşılaşırdık. Hava olmadığı için soluk alamaz, birkaç dakika içinde oksijensizlikten ölürdük. Gezegenin oluştuğu ilk dönemlerde atmosferde oksijen yoktu. Bilim insanları bu gazın ancak 2,4 milyar yıl kadar önce oluşmaya başladığını belirtiyor.
Reklam
Reklam
Galatasaray'ın En Hırçını Selçuk İnan
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Galatasaraylı futbolcular 3 kırmızı kart, 42 de sarı kart gördü. Takım kaptanı Selçuk İnan, 1 kırmızı kart ve 4 sarı kart görerek takımın en hırçın futbolcusu oldu. 
Davutoğlu: 'Sivil Ölümlerin Tamamı Terör Örgütü Kaynaklı'
Başbakan Davutoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi'nin Türkiye'ye ile egemenlikleri için savaşabileceklerine dair sözlerine 'Eğer askeri güçleri varsa DEAŞ'a karşı kullansınlar' dedi. Davutoğlu, güneydoğu illerindeki çatışmalarda yaşanan sivil ölümleri için ise “Devlet tarafından hiçbir sivil hayatını kaybetmedi. Sivil ölümlerin tamamı terör örgütü kaynaklı” dedi.
7 Bin 700 Nüfuslu Beldede 7 Termik Santral!
Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı 7 bin 766 nüfuslu Çatalağzı Beldesi'nde faaliyette olan 3 termik santrale ek olarak 1 santralin yapımı sürerken, yeni 3 santral kurulması için yapılan başvuruya da onay çıktı. 'Çevresel Etki Değerlendirme' (ÇED) süreçleri devam eden 3 santralin devreye girmesiyle beldede özel sektöre ait 7 termik santral faaliyet gösterecek.
Reklam