Görüş Bildir
Sizin de Hak Vereceğiniz, 2015 Yılının 22 Tek Cümlelik Özeti
İyisiyle kötüsüyle koca bir seneyi daha geride bırakıyoruz bu gece. Birçok şey yaşadık; sevindik, üzüldük, ağladık, coştuk.Ekşi Sözlük yazarlarının 2015 senesini anlattıkları tek cümlelik özetleri de bu başlıkta toplanmış, biz de sizler için bu başlığın en beğenilen yazılarını bir araya getirdik!Okuyan herkesin, kendinden bir şeyler bulacağına eminiz!
Mesut Özil Premier Lig'in En İyileri Arasında
İngiltere Premier Lig'in en iyi performansını sergileyen oyuncular listesinde Arsenal'i asistleriyle liderliğe taşıyan Mesut Özil 6'ncı oldu. 27 yaşındaki futbolcu takımına 5 gol 16 asistlik performansıyla büyük katkı sağladı.
Reklam
Reklam
Samsung'un Yeni Nesil İşlemcisinin Müşterileri Artıyor
Samsung akıllı telefonlardan elde ettiği gelirin çok daha fazlasını işlemci üretiminden kazanıyor. Yüksek performans ve verimlilik sunan Exynos işlemcileriyle son yıllarda Qualcomm ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Samsung, işlemcileri için iki yeni müşteri kazandı.
Sizi Geleceğin Ev Anlayışıyla Tanıştırıyoruz: Bir Kulaç Genişliğindeki Daracık 25 Ev
Dünya gittikçe kalabalıklaşıyor, yer sıkıntısının baş göstermesi yakındır. Özellikle büyük şehirlerde konut inşa etmek için alan bulamayacağız yakın zamanda. Böyle olunca ne olacak? Birazdan göreceğiniz daracık evler kaplayacak her yeri. İki kişinin yan yana yürümesinin sıkıntı yaratacağı ama şirinlik abidesi bu evlere şimdiden alışın. Çoğunun Japon tasarımı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtıcak Sıcacık 17 Masal Filmi
etiket
Havalar iyiden iyiye soğumaya başladı malum, artık dışarıda gezmek, tozmak, vakit geçirmek çok daha zor olmaya başladı. Madem evdeyiz o zaman neden film izlemeyelim dedik ve battaniyeye sarılarak yanımıza da sıcak bir içecek alarak izleyeceğimiz en güzel masal filmlerini derledik.
Reklam
Bu Hafta Mizahın Gündeminde Neler Var?
etiket
Mizah dergileri bu hafta; AYM'nin, Doğu'daki sokağa çıkma yasaklarını durdurma taleplerini 'ciddi bir tehlike olmadığı' gerekçesiyle reddetmesini, Erdoğan'ın köprüden atlamak isteyen vatandaşı 'ikna' etmesini, sokağa çıkma yasağı olan bölgelerde çocukların ve sivillerin katledilmesini ve gireceğimiz buruk yeni yılı kapaklarına taşıdı.
Reklam
Reklam
Yılbaşı Gecesini Evde Geçireceklere: Gecenize Keyif Katacak 7 Farklı Türde Toplam 14 Film
Yılbaşı gecesi evinde yalnız veya arkadaşlarıyla oturacak okurlarımızı düşündük ve 7 ayrı türden 1'i oldukça popüler, 1'i nispeten daha az bilinen filmler olmak üzere toplam 14 filmi derleyip bir liste oluşturarak beğeninize sunduk. İster korku izleyin, ister komedi; ister popüler film izleyin, isterseniz daha az bilinen filmleri. Öneriler bizden, tercihi sizden. İyi seyirler, mutlu yıllar! 😎Filmlerin konuları beyazperde'den alıntıdır.
Reklam