Görüş Bildir
Diyarbakır'da Yürüyüşe Polis Müdahalesi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünden sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur’a yapılacak yürüyüş için harekete geçen kitleye polis gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. İkisi gazeteci 20’ye yakın kişinin gözaltına alındığı bilgisi var. DHA yüzleri kapalı bir grup tarafından polislerin bulunduğu bölgeye el yapımı patlayıcı atıldığını ve 3 polisin yaralandığını duyurdu. HDP'li Ertuğrul Kürkçü Twitter hesabından 'Yalanınız batsın! Doğru haber: 'Basın açıklamasının 50 m. ötesinde barikatın gerisinde polisin kendi gaz tüpü patladı' açıklamasında bulundu...
Dünyanın En Masum Hırsızlığı: Donut Çalan Rakun
Dışarıda çok acıkan masum rakun tavan arasından girdiği fast food'ta donut çaldı. Olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen insanlar rakunun bu davranışına da engel olmak yerine onu kaydetmeyi tercih ettiler.
Sizi Geceye Hazırlıyoruz: Hayır Hiçbir Şey Planladığın Gibi Olmayacak
2015 yılbaşı gecesi için hepinizin nice çakallıklar peşinde olduğunu biliyoruz, en azından ben biliyorum. Siz giderken ben dönüyordum. Ama olmayacak! Şu an için kıpır kıpır, Zehra, Merve, Bora, Zeynep, Cem, Selin, Ece, Burkunç, vs. ile birlikte yeni yıla gireceksin… Neler olacak neler… Ama olmayacak!
Zincirleme Kazalar TEM'i Kapattı: 1 Ölü
Kocaeli'nin Dilovası ilçesi TEM yolunda 13 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul istikameti 2 saat ulaşıma kapandı. TEM otoyolunda ikinci kaza haberi ise Silivri'den geldi. 20'den fazla araç birbirine girdi. Silivri istikâmetine trafik kapandı.
Reklam
Hint Sanatçı Anil Saxema'nın Sürreal Olduğu Kadar Eğlenceli de Olan 14 Fotoğraf Manipülasyonu
etiket
Hindistan Mumbai'den Anil Saxema, Photoshop kullanarak inanılmaz fotoğraf manipülasyonları yaratıyor. Bu sürreal çalışmalar tek kelime ile enfesler.Sanatçı photoshop  becerilerini geliştirmeden önce, karanlık odada geleneksel fotoğraf kompozisyonları ve rötuş yapmış. ''Görüntü başarılıysa ve benim çalışmam fark edilmiyorsa, işimi iyi yapıyorum demektir.'' diyen Anil son derece mükemmeliyetçi.  Kesinlikle gözden kaçırılamayacak olan bu çalışmalar da sanatçının gerçekten müthiş olduğunun bir kanıtı!
Reklam
Ağzıyla Siren Sesi Çıkaran Ambulans Çocuk
Ordu’da ambulans sireni sesi çıkaran çocuk görenleri hayrete düşürüyor. Çevre sakinlerinin ‘Ambulans çocuk’ diye çağırdığı adı öğrenilemeyen çocuğun çıkardığı sesi birçok kişi gerçekten ambulans sesi zannediyor.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Yeni anayasa konusunda Başbakan Davutoğlu'nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin prensip düzeyinde olumlu geçtiği anlaşılıyor. Başbakan, ihtilaf konusu olan bakanlık sistemini gündeme getirmiş fakat anlaşılan ısrarcı olmamış. Temel hak ve hürriyetlere aykırı 12 Eylül yasalarının ayıklanması, gazetecileri tutuklamanın yanlışlığı ve AB uyum yasaları gibi konularda iki partinin mutabakatı sevindirici bir gelişmedir.Bu ilk adım; önümüzde inişli çıkışlı uzun bir yol var. Ben öncelikle adalet sorununa dikkat çekmek istiyorum.‘YÜRÜTMEYLE UYUMLU’Bizde yargı her devirde sorunlu oldu, tarafsız ve bağımsız olamadı, sadece el değiştirdi. “Yürütmeyle uyumlu” sözü yargının bugünkü sorunlarını özetliyor. Bakıyorsunuz, iktidar siyasi bir suçlama yapıyor, ardından yargı ona göre iddianame yazıyor. İşte, Gezi olayları hakkında iktidar “darbeye teşebbüs” dedi, ardından Çarşı grubu hakkında “darbeye teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı!
Reklam
Reklam
En Keskin Gözlere Sahip Olanların Bile Gözlerini Kanatacak 7 Farklı Gizli Nesne Oyunu
etiket
Hatırlarsanız daha önce 'Kardan adamların arasında gizlenmiş panda'yı ve 'baykuşların arasında gizlenmiş kedi'yi kaç saniyede bulabileceğinizi sormuş ve gözlerinizi test etmiştik. Kimileri saniyeler içerisindeki bulurken, kimileri 'Allah'ını seven bir yardım etsin' nidaları atmakla yetinmişti. Şimdi işleri zorlaştırıyoruz; bir değil, iki değil, tam dört farklı soru soruyoruz. Üstelik zorluk seviyeleri daha bir yukarıda, öyle saniyeler içerisinde bulma devri kapandı 😁 Süre tutmayı unutmayın, 7 resim için toplam 10 dakika veriyoruz, iyi olan kazansın!
İstanbul'da Ulaşıma Kar Engeli
İstanbul’da dün sabah başlayıp öğleden sonra etkisini iyice artıran kar yağışı nedeniyle araçlar yollarda kaldı. Çalışanlar işe gitmekte zorlandı. TEM'de Kocaeli - İstanbul karayolu, kazalar nedeniyle 2 saatliğine ulaşıma kapandı. Deniz ve hava trafiğinde de aksamalar var. THY bugün ve yarın yapılması planlanan 221 seferini iptal ettiğini açıkladı.  İDO iç ve dış hatlarda bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Sabah saatlerinde aksayan Şehir Hatları seferleri ise öğleden sonra normale dönebildi. 
HDP’den Erdoğan, Davutoğlu ve AKP’li Bakanlara Suç Duyurusu
HDP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin açıklanmasının engellenmesi, hakaret, suç işlemeye tahrik' suçlarını işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Reklam