Görüş Bildir
İzmir'de Yılbaşı Kutlamıyoruz' Bildirisi
İzmir'de sarıklı, sakallı ve cübbeli kişiler kentin merkezi yerlerinde 'Sıla Vakfı İzmir' imzasıyla, 'Dünyayı kan gölüne çeviren Hıristiyanların geleneği olan yılbaşını kutlamıyoruz... Çünkü biz Müslümanız' yazılı bildiri dağıttı.
Mis Gibi Karton Kutusunu 97 Günde Yok Eden Manyak Kedi
Karton kutularla arası normalden farklı olarak onları parçalamaya yönelik olan kedinin bu parçaladığı üçüncü kutu. Elliot isimli kedi bu kutuyu da 3 ay gibi bir sürede paramparça ediyor. Bu durumu eğlenceli hale getirmek isteyen sahibi ise Elliot'ı kaydederek ortaya bu çalışmayı çıkardı.
Reklam
Reklam
Tokat'ta Kaybolan 2 Çocuk En Son Kelkit Çayı Kenarında Görülmüş
Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde geçen Salı gününden beri kayıp olarak aranan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'yı arama çalışmaları devam ediyor. İki çocuğun en son Kelkit Çayı kenarında görüldükleri ortaya çıkarken, Bayram Erol'un ikizi Berat, 'Kardeşimi istiyorum' dedi.
Reklam
Beşiktaş'ın Geçen Sezonki Agresifliğinden Eser Kalmadı
Beşiktaş, geride kalan sezonun aksine 2015-2016 sezonunda çok daha sakin bir yapıya büründü. Hırvat çalıştırıcı Bilic yönetiminde 2014-2015 sezonunun ilk yarısında 8 kez kırmızı kartla cezalandırılan siyah-beyazlılar Şenol Güneş idaresinde ise bu sezonun devre arasına 1 kırmızı kartla girdi.
Cavcav: "Yanlış Teknik Direktör Seçimleri Bizi Gayemize Ulaştırmadı"
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 'Transferler ve yanlış teknik direktör seçimleri bizi istediğimiz gayeye ulaştırmadı' şeklinde konuştu. 37 yıldır Gençlerbirliği'nin başkanlığı görevini yürüten Cavcav, 'Kulübümüzün durumuna benden fazla üzülen çok az insan vardır.' dedi.
Reklam
Reklam
Uzun Bir Aradan Sonra İlk Kez Sevilen Hırpalanmış Köpeğin Mutluluğu
etiket
Dünyada Monica Mitreanu gibi iyi kalpli, duyarlı insanların olduğu görmek sevinç verici. Avrupa'nın Köpek Zulüm Başkenti olarak bilinen Romanya'da bir hayvan barınağındaki hırpalanan köpek, gördüğü zulümden sonra insanlara olan güvenini kaybetmişti ki Monica o güveni yavaş yavaş sağlamaya başladı. 😥
ODTÜ'ye İnceleme Komisyonu
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, ODTÜ Mescit Topluluğu’yla sol görüşlü öğrenciler arasındaki gerginliği 'daha derinden araştırmak üzere üç kişilik bir komisyon kurulacağını' açıkladı. Saraç, 'Adli bir durum söz konusudur, gereği elbette yapılmalıdır' dedi.
Reklam