Görüş Bildir
Dubai'de 63 Katlı Otelde Yangın
Dubai'de dünyanın en büyük gökdeleni Burj Khalifa'nin yanındaki 63 katlı otelde yılbaşı kutlamaları sırasında yangın çıktı.
19 Gün Süren Sokağa Çıkma Yasağının Ardından Dargeçit
Nusaybin'de, Sur'da, Cizre ve Silopi'de hala süren sokağa çıkma yasakları, operasyonlar, saldırılar, çatışmalar... Neredeyse her gün sivil ölüm haberlerinin geldiği bölgeden; bu kez çoğunlukla göz ardı edilen diğer canlıların, hayvanların fotoğrafları paylaşıldı.
Reklam
Erdoğan: 'Hitler Almanyası'nda da Üniter Başkanlık Vardı'
Suudi Arabistan ziyareti dönüşü Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan üniter sistemli başkanlık için Hitler önderliğindeki Nazi Almanyası'nı örnek gösterdi. Erdoğan, 'Üniter sistemli başkanlık baktığımızda var. Hitler Almanya’sına baktığımızda da bunu görürsünüz. Başka ülkelerde de görürsünüz.' diye konuştu.
Meteoroloji Uyardı: Yoğun Kar Yağışları Devam Ediyor
Ülkemiz hafta ortasından itibaren soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girdi. Sistemin kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olduktan sonra 02.01.2016 Cumartesi günü yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor. Bu süre zarfında yoğun kar yağışları ve hissedilir (8 - 12) derece sıcaklık düşüşleri bekleniyor.Meteoroloji'nin bugün için yaptığı değerlendirmelere göre ülkemizin büyük bölümünde görülecek olan yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Hatay çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Ordu ve Ağrı çevrelerinde ise 'yoğun kar' yağışı şeklinde olması bekleniyor. Akdeniz ve Ege kıyıları dışında ülke genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Reklam
Yeni Yılın İlk Günü Tatlı Başlasın, Gerisi de Tatlı Gelsin İstedik, İşte Yeni Yıl Kahvaltısı!
2 yumurta1 bardak süt4/1 su bardağı krema2 YK toz şeker1 YK kakaoKırmızı gıda boyası2 dilim tost ekmeğiKreması için;250gr labne2 YK pudra şekeriBir kapta yumurta, süt, krema, şeker, kakao ve kırmızı gıda boyasını iyice çırpın. Ekmekleri üçgen şeklinde kesin ve bu karışımın içine batırın. Yapışmaz bir tavada ekmekleri arkalı önlü bir şekilde kızartın. Bu arada başka bir kapta labne ve şekeri karıştırın. Kızarttığınız ekmeklerin arasına hazırladığınız harçtan sürün. Erimiş çikolata ya da nutella ile süsleyin. Son olarak üzerine biraz pudra şekeri serpin ve servis edin. Afiyet olsun.
Reklam
Reklam
Reklam
22 Fotoğraf ile İstanbul'dan Kar Manzaraları
İstanbul'da dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, aralıklarla etkisini sürdürmeye devam ediyor. İşte Anadolu Ajansı ve Doğan Haber Ajansı objektifinden, ‘İstanbul'da kar’...
Reklam