Görüş Bildir
Suudi Arabistan Konsolosluğu Önünde İdam Protestosu
Suudi Arabistan'ın Şii din adamı Ayetullah Nemr'i idam etmesi, İran, Bahreyn ve Pakistan'dan sonra Türkiye'de de protesto edildi. Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki Başkonsolosluğu önünde toplanan grup sloganlar attı.
Reklam
Galatasaray 92-50 Beşiktaş
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş'a tarihi bir fark attı. Bu galibiyetle Galatasaray, 5. sıraya yükselirken Siyah - Beyazlılar 9. sırada yer aldı.
Reklam
Reklam
Tokat'ta Kayıp 2 Çocuktan 6 Gündür Haber Yok
Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde geçen salı günü kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'yı arama çalışmaları 6'ncı gününde de sürdürüldü. Çocukların en son görüldükleri noktanın kıyısındaki Kelkit çayı kenarındaki suyun yönü değiştirerek, buradaki su tahliye edildi.
Reklam
Reklam
Şehit Babasını Üniforması ile Uğurladı
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit düşen Orhan Dilekci, bugün Erzurum'un Uzundere İlçesi'nde törenle toprağa verildi. Şehit polisin oğlu Furkan Dilekci, cenaze törenine babasının üniformasıyla katıldı.
Utah Jazz Taraftarı Minik JP Gibson Kanseri Yendi
NBA takımlarından Utah Jazz'ın tedavi masraflarını karşıladığı lösemi hastası olan minik taraftar JP Gibson kanseri yendi. Utah Jazz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçen yıl Gibson'la 1 günlük kontrat imzalamıştı ve bir maçta forma giydirmişti.
Reklam