Görüş Bildir
Eşinin Aldatma Anlarını Kamera Kaydına Alan Geniş Adam
ABD - Uzun süredir aldatıldığının farkında olan adı açıklanmayan bir adam, eşini sevgilisiyle kendi evinde bastı ve bu anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti. Aldatma olayının yaşattığı şoktan mıdır, yoksa kelimelerin kifayetsiz kalışından mıdır nedir, kayıtlarda öyle bir diyalog yaşanıyor ki şaşırmamak elde değil!
'Kürsü Dokunulmazlığı Dışında Bütün Dokunulmazlıkları Kaldıralım, Kim Suç İşliyormuş Görelim'
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sözcüsü Ayhan Bilgen, yeni anayasa tartışmalarını değerlendirerek, “Anayasa yapım sürecini adeta ikna odası toplantılarına çevirmeye kimse tenezzül edip bu önemli arayışı bir kişinin hevesleri uğruna feda etmeyelim.” dedi. Bilgen, 'Kürsü dokunulmazlığı dışındaki bütün dokunulmazlıkları kaldıralım, kim suç işliyormuş görelim' diye konuştu. 
Reklam
Bahreyn ve Sudan da İran ile İlişkilerini Kesti
Suudi Arabistan’ın ardından Bahreyn ve Sudan da İran ile diplomatik ilişkileri kestiklerini açıkladı. Bahreyn, kararının gerekçelerinden birini “İran’ın Bahreyn’in de aralarında olduğu Arap ülkelerinin içişlerine müdahale etmesi” olarak açıkladı. Birleşik Arap Emirlikleri de İran'la diplomatik ilişkilerini maslahatgüzar seviyesine düşürdü.
Reklam
Çöl Kumlarına Bırakılan Hız Tutkunu Onlarca İnsandan Muhteşem Gösteri
Enerji içeceği markası Monster'ın çeşitli organizasyonlarından birinde yer alan onlarca hız tutkunu profesyonel insan çöl kumlarına bırakıldı. En sevdikleri işi yapmak için bir araya gelen dünyaca ünlü isimler kullandıkları araçlarla adeta kuşlar gibi uçarak eğlencenin dibine vurdular.
Reklam
PFDK, Beşiktaş'a Tribün Kapatma Cezası Verdi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), İlk yarının son haftasının faturasını açıkladı. PFDK, Spor Toto Süper Lig'de Konya Torkuspor ile oynadıkları maçta, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Beşiktaş'ın 4 tribününün kapatılmasına karar verdi.
Van Büyükşehir Belediye Başkanına 15 Yıl Hapis Cezası
Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya'nın da aralarında bulunduğu 13 kişinin yargılandığı davada karar çıktı. Kaya'ya 'örgüt üyeliği' iddiasıyla 15 yıl hapis cezası verildi. Diğer sanıklar da 7-15 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
Reklam
İstanbul, Antalya ve Sivas'ta Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 9 Ölü
İstanbul Gaziosmanpaşa'da, doğalgaz sobasından sızan karbonmonoksitten zehirlenen anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Antalya'da aynı aileden 3 kişi ve Sivas'ta ise bir baba ve oğlu yakılan kömürden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Reklam
Hayatı Ne Kadar Düzenli Yaşıyorsun?
etiket
Bozuk uyku ve beslenme düzeni, temiz olmayan ev, bulaşıklar, bozuk ikili ilişkiler... Bunlar düzensiz bir hayatın satırbaşları. Her biri ömrü kısaltan bu detayların ne kadar içindesin? Hayatın ne kadar düzenli yahut düzensizliğin ne boyutta olduğunu bu testle öğreneceksin!
Reklam