Görüş Bildir
Almanya İncirlik'e 100 Asker Gönderdi
IŞİD ile mücadelede uluslararası koalisyona destek vermek amacıyla Suriye’de keşif yapacak Tornado uçakları için görevlendirilen yaklaşık 100 Alman askeri, İncirlik Hava Üssü’ne geliyor.
Reklam
Reklam
Arda Turan: "Hayalin de Ötesi Varmış"
Barcelona'nın Espanyol ile 6 Ocak Çarşamba günü oynayacağı mücadelede yeni takımıyla ilk maçına çıkacak Arda Turan, futbol geçmişi ve yeni takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Reklam
Davutoğlu-Bahçeli Görüşmesi Sonrası İlk Açıklamalar
'Yeni Anayasa' için daha önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, bugün saat 14:10'da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Meclis'te bir araya geldi. Görüşme, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşme sonrası ilk açıklama MHP'den geldi. MHP'li Öztürk, 'Her konuyu tartışmaya hazır olduğumuzu ama başkanlık sistemine zinhar karşı olduğumuzu ifade ettik. İçerisinde bulunduğumuz şartlarda böyle bir konuyu tartışmanın bile lüks olduğunu belirttik' dedi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, yaptığı açıklamada 'Bahçeli güçlendirilmiş parlamenter sistemden yana olduğunu belirtti' dedi.
Reklam
İrlandalıların Türkler Hakkında Bildiği 3 Şey
etiket
Almanya'da sokak röportajları yapan Fellow tv İrlanda ziyareti sırasında vatandaşlara Türkiye hakkında bildikleri üç şeyi söylemelerini istedi. Ortaya çıkan eğlenceli görüntüleri izliyoruz.
Reklam
Reklam