Görüş Bildir
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde beklenen yağışların kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın güney ve doğusunda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bugün sabah saatlerinde Bolu'nun yüksekleri, Kastamonu, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğu kesimleri ile Elazığ, Bingöl, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya'nın doğusu, Kütahya, Bursa, Bilecik, Eskişehir ile zamanla Ankara çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 
Diyanet: Nişanlılar El Ele Tutuşmamalı ve Baş Başa Kalmamalı
Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu, çeşitli kesimlerden yöneltilen 'Nişanlıların rahat görüşebilmek için nikâh kıymaları uygun mudur?' sorusuna verdiği yanıtta, nişanlılık döneminde çiftlerin el ele tutuşmaması ve baş başa kalmaması gerektiğini belirtti.
Belediye Aracında Cephanelik Ele Geçirildi
Mardin'in Dargeçit ilçesinde, bir vatandaşın ihbarı üzerine durdurulan belediyeye ait bir traktör römorkunda yapılan aramada, PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Reklam
ABD'den Volkswagen'e Dava
ABD Adalet Bakanlığı çevre yasalarına aykırı davranışı nedeniyle Alman otomobil devi Volkswagen'e dava açtı. Volkswagen 18 milyar dolara kadar ceza alabilir.
Reklam
2015 Aralık Ayının En İlginç 10 Arkeoloji Haberi
etiket
2015 yılının her ayı için ayrı ayrı hazırladığımız ayın en ilginç haberlerinde sıra Aralık ayında. Arkeofili ekibi olarak Aralık ayı boyunca yayınladığımız en ilginç arkeoloji haberlerini bu listede derledik. Onedio için hazırladığımız bu son içerikle beraber onedio okurlarına da veda ediyoruz.
Reklam
3 Boyutlu Tabloların Bir Parçası Olabileceğiniz Art In Island Müzesinden 18 Kare
etiket
Dünyanın bir çok müzesinde resimlerin fotoğraflarını çekmeye, özellikle de resimlere dokunmaya izin verilmez. Ama bu sıkıcı kurallar Manila'daki 'Art in Island' müzesinde geçerli değil. Bu müzenin en farklı özelliği dünyaca meşhur olan resimlerin üç boyutlu kopyalarının olması ve ziyaretçilere resimlerle fotoğraf çekilmesine izin verilmesidir. Böylece ziyaretçiler kendini sanatın bir parçası gibi hissedebilirler.
Asıl Güzellik İçindekini Keşfetmektir! İşte Ruhu Güzel Olan İnsanların 18 Özelliği
etiket
Bazen çok fazla maddesel düşünüyoruz. 5 duyumuzun algılayabildiği şeylere inanılmaz değerler veriyoruz. Ama gerçekten hislerimizi ve hissetmemizi sağlayan şeyi, ruhu unutuyoruz. Ruhu güzel olan insanları da kırıyoruz, parçalıyoruz, üzüyoruz. Ama onlar sadece ufak mutluluklar istiyorlar. Belki de bizim ufak mutluluklarımızla onlar da mutlu oluyorlar...İşte; 'Ruhu Güzel Olan İnsanların 18 Özelliği'.
Reklam
Reklam
Noel Baba Türk Olsaydı Ne Olurdu? - Hayrettin
Hayrettin Amerika'nın ardından soluğu Avrupa'da aldı. Avusturya'nın Tyrol bölgesine giden Hayrettin burada Noel Baba kılığına girerek kayak yapmaya gelen insanları trolledi.
Mültecilerden Geriye Kalan Can Yelekleri ile Barış Mesajı Verdiler
Mültecilerle çalışan yardım gruplarının gönüllüleri, Yunanistan'ın Midilli Adası'nda, onlardan geriye kalan can yeleklerini kullanarak bir barış sembolü oluşturdu. Kullanılan can yeleklerinin sahipleri arasında adaya ulaşıp yeni hayatlarına doğru yola çıkmış olanlar da var, adaya hiç ulaşamayanlar da...
Video Kaydı Yapabilen Dünyanın En Küçük Drone’u
Genelde büyük drone’lar görmeye alışsak da uygun fiyatı ve taşınabilirliğiyle öne çıkan mini drone’lar da oldukça rağbet görüyor. Ancak çok küçük olmaları nedeniyle bu drone’ların büyük bir bölümünde kamera bulunmuyor. Geliştirilen Axis Vidius isimli mini drone ise kameraya sahip olması sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. 
Reklam