Görüş Bildir
Samsung’dan USB Type-C’li Taşınabilir SSD
Geçtiğimiz yılın başında taşınabilir SSD modeli T1’i tanıtan Samsung, şimdi de yeni taşınabilir SSD cihazı Portable SSD T3’ü duyurdu. Saniyede 450 MB’a varan okuma-yazma hızı sunan sürücüde USB 3.1 Type C bağlantı noktası bulunuyor.
Times: Diyarbakır'ın Sur İlçesi Suriye Gibi
Times gazetesinin muhabiri Hannah Lucinda Smith, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden izlenimlerini aktardığı haberinde Sur'u, 'Suriye'nin çatışmaların başladığı dönemdeki bir kopyasına' benzetiyor.
Özbekistan'da Yılın Hakemine Devlet Nişanı
Özbekistan'da 9, Asya kıtasında 5 kez yılın hakemi seçilen FIFA kokartlı Ravşan İrmatov, hizmetleri dolayısıyla devlet nişanıyla ödüllendirildi. 38 yaşındaki hakem, 2010 ve 2014 FIFA Dünya Kupası'nda 9 maç yönetmişti.
Reklam
Hasan Cemal ve Tuğçe Tatari'nin Kitaplarının Dağıtımı ve Satışı Yasak
Gazeteciler Hasan Cemal ve Tuğçe Tatari'nin Kürt sorunu hakkında yazdığı üç kitap hakkında, 'şiddeti teşvik edecek şekilde terör örgütü propagandası, suç işlemek için tahrik, suçu ve suçluyu övmek' iddiasıyla toplatma kararı verilmişti. Avukatlar tarafından karara yapılan itiraz sonuçlandı. Mahkeme, üç kitap hakkında 'dağıtımlarının ve satılmalarının yasaklanmasına' karar verdi
‘IŞİD Bombacısı' Hastaneden Kaçmış!
Erzurum'daki bir hastanenin Ortopedi bölümüne sevk edilen Mahmoud Al Ghanim kaldığı odanın penceresinden atlayarak kaçtı. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün, 'bombacı' olarak tanımladığı Ghanim'in yeri belirlenemedi...
Reklam
Milli İrade Ceketi Giyen Zidane'ı Ak Parti'den Aday Yapan 15 Kişi
etiket
Real Madrid'in yeni teknik direktörü efsane futbolcu Zidane'ın teknik direktörlüğünün açıklandığı törende milli irade ceketi diye tanımlanan ekose ceketten giymesi sosyal medyada eğlence çıkmasına sebep oldu. Photoshop severler Zidane'ı milli iradeye yakıştırdı :)
Bahçeli'den AKP'ye 'Dokunulmazlık' Teklifi: ‘TBMM'de Kökten Çözelim’
Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması tartışmalarına ilişkin AKP'ye teklifte bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Gelsinler, bu konuyu TBMM'de kökten çözelim. Hepten bitirelim, hukukun işini kolaylaştıralım' dedi.
Reklam
Almanya 100 Km Uzunluğundaki İlk Bisiklet Otobanını Açıyor
etiket
Almanya’daki bisikletçiler kendi otobanlarına sahip oluyor. Ülke geçtiğimiz günlerde tamamı 100 km’ye varacak bisiklet yolunun ilk 5 km’lik kısmını açtı. Bu dört metre genişliğindeki patikayı, yolun sadece beyaz çizgilerle ayrıldığı ve arabalarla paylaşıldığı tipik bisiklet yollarından ayıran şey, tamamen bisikletlere özel olması.
Allahını Seven Üzerime Ankastre Atsın: Farklı Memleketlerden Birbirinden Güzel 30 Mutfak
etiket
Mutfak önemlidir, mutfakta geçirdiğin vakit, yaptığın yemekler seni eve bağlar. Şimdi size dünyanın dört bir tarafından seçmece mutfaklar göstereceğim. Bazıları çok büyük, bazıları minnak, bazıları acayip, bazıları koloniyal... Ama mesele niyet arkadaşım, mazeret üreteceğine otur da yap bir şeyler. Sürekli bir 'bunlar bizde olmaz yhaa' havaları falan, nedir bu böyle!?
Reklam
Golden State Warriors 32. Kez Kazandı
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Golden State Warriors forması giyen Draymond Green, takımının Charlotte Hornets'i 111-101 yendiği karşılaşmada 13 sayı, 15 ribaunt ve 10 asistle peş peşe 3. 'triple double'ını yaptı.
Reklam
Lenovo LINK 32 GB ile Akıllı Telefonu PC'den Kontrol Edin
Lenovo , akıllı telefon ve PC’yi birbirine bağlayan ilginç bir ürüne imza attı. CES Fuarı kapsamında görücüye çıkan LINK 32 GB isimli cihaz, akıllı telefonda yapmak istediğiniz işleri bilgisayar ortamında daha kolay bir şekilde yapmaya imkan sağlıyor.
Acer 4K Ekranlı 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı
Aspire Switch serisi cihazlarıyla beğeni toplayan Acer , CES fuarı öncesinde bu bilgisayarının yeni ve daha gelişmiş modelini tanıttı. 2’si 1 arada yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan cihaz, donanım olarak da beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.
Reklam