Görüş Bildir
Demirtaş: 'Hitler Modelini Önermek Serbest ama İsveç Modelini Önermek Suç'
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş TBMM'de düzenlediği basın toplantısında özyönetim ve dokunulmazlık konularına değindi. Dokunulmazlıkların kaldırılmasından çekinmediklerini vurgulayan Demirtaş 'Sizden talimat alan yargıdan bile korkmuyoruz, verilmeyecek hesabımız yok' dedi ve dokunulmazlıkların tehdit unsuru haline getirilmesi eleştirdi. Demirtaş 'Başkanlık önermek size hak da özerklik önermek bize niye suç? 2013'te metni Anayasa Uzlaşma Komisyonuna sunduk. Savcılar o zaman harekete geçmedi, neden o zaman değil de şimdi hain olduk?' diye sordu ve ekledi 'Hitler modelini önermek serbest ama İsveç modelini önermek suç... İlginç!'İşte Demirtaş'ın konuşmasından satır başları...
Bakan Kılıç'tan Amatör Branşlara Vergi Müjdesi
Bakan Kılıç, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanları ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı bakanlıkta kabul etti. Kılıç, kabulünde yaptığı konuşmada, yıl içinde Avrupa Futbol Şampiyonası'nın gerçekleştirileceğini belirterek, 'Dileğimiz, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etmesi' dedi. Bakan Kılıç, amatör branşlardaki vergi yükünü kaldırmaya çalıştıklarını da söyledi.
Antalya'da 2 Bin Yıllık Eseri Karartan Ateş...
Antalya'nın merkezinde Hadrian Kapısı çevresinde üşüyen kişilerin ısınmak için yaktığı ateş arşitrava zarar verdi. 2 bin yıllık arşitravın bir bölümü yakılan ateşten simsiyah oldu.
Tesla'nın Model S Aracı, Şarj Olurken Alev Aldı
Çevreye dostu olması dolaysısıyla geleceğin araçları olarak hızla popülerleşen elektrikli araçlara en büyük yatırımı yapan şirketlerden Tesla'nın Model S aracı Norveç'te alev aldı.
Reklam
Dün Suriye'de Neler Yaşandı?
Malum, en uzun sınır komşumuz Suriye' de kimine göre iç kimine göre ise bir vekil savaş  var. Bu savaş hakkında gerçekçi ve doğru bilgi bulmak medyamızda pek mümkün değil. Ben de takip ettiğim yabancı kaynaklardan derlediğim haberleri Onedio' da paylaşmaya karar verdim. Öyleyse başlayalım dün(4 Ocak 2015) Suriye' de neler yaşandı?
Reklam
Reklam
Üniversiteli Gamze'nin Ölümünde, Ömür Boyu Hapis ile Yargılanan Nişanlıya 'İyi Hâl' İndirimi
Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir otelin dördüncü kat balkonundan düşerek ölen üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Gamze Uslu'nun nişanlısı 30 yaşındaki Baki Can Gölcü'nün tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Baki Can Gölcü, iyi hal indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak karar kesinleşinceye kadar sanığın tutuklanmasına gerek görülmedi. 
Reklam
Reklam
20 Büyük Girişimciden Kulaklara Küpe Yapmalık 20 Başarı Tavsiyesi
Biz onu nasıl tanımlarsak tanımlayalım; başarı, elde etmesi kadar, elde tutması da zor olan kaygan bir hedef. Aynı zamanda güven, tutku ve farkındalık gerektirdiği de bir gerçek. Dünyanın 20 büyük girişiminin 20 ikonik yöneticisinden, başarılarına temel teşkil eden tavsiyeleri derledik.
Şehit Askerin Ailesine Acı Haberi Vermeye Giden Yetkililerin Karşılaştığı Yürek Burkan Manzara
Diyarbakır’da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine acı haberi vermek üzere köyüne giden yetkililer, yürek burkan bir manzara ile karşılaştı. Şehidin annesinin, soğuktan korunmak için naylonlar ve tahtalarla kaplanmış, sıvasız küçücük derme çatma bir evde yaşadığı görüldü. Evin fotoğraflarının internette yayılması üzerine Ordu Belediye Başkanı, evin yenilenmesi için gerekli talimatları verdiğini açıkladı.
Ümit Özat: "Ölmeden Önce Bir Gün Fenerbahçe'yi Çalıştıracağım"
6 sene Fenerbahçe'nin kaptanlığını yapan, şimdilerde Samsunspor'un teknik direktörlük görevini sürdüren Ümit Özat, 'Kadıköy’ü çok özledim. Orası Ümit’in Ümit olduğu yer. Bu can bu tende olduğu sürece bir gün Ümit Özat o takımın başına geçecek. Bu hedef ve istek hiçbir zaman bitmeyecek. O, bir gün olacak' şeklinde konuştu.
Reklam