Görüş Bildir
Reklam
Barcelona'da 77 Transfer
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, FIFA'nın transfer yasağı süresinin sona ermesinin ardından altyapısı dahil olmak üzere anlaşma yaptığı 77 futbolcuyu kayıt altına almak için başvuruda bulundu
Reklam
İzmir'de Öldürülen Kadının Katil Zanlısı Tanıdık Çıktı
İzmir'in Bornova ilçesinde evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli 26 yaşındaki Duygu Ş.'nin katil zanlısı İsmail B. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Katil zanlısı İsmail B.'nin öldürülen kadının halasının kızı ile evli olduğu öğrenildi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Ege'de Aynı Gün İki Göçmen Faciası: En Az 30'u Aşkın Can Kaybı
Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için denize açılan göçmenlerin lastik botları alabora oldu. Yaşanan iki faciada aralarında çocukların da olduğu çok sayıda göçmenin cansız bedeni Balıkesir'in Ayvalık ve İzmir'in Dikili ilçesindeki sahillere vurdu. Doğan Haber Ajansı hayatını kaybedenlerin sayısını 31 olarak açıklarken Anadolu Ajansı 36 göçmenin öldüğünü duyurdu.
11 Saniyede 15 Bin Feet Yüksekliğe Çıkan Türk Pilot
etiket
Türk pilot Murat Özpala Pakistan Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-16 ile 45 saniye içinde(havalandıktan sonra 11 saniyede) 15.000 feet yüksekliğe çıktı. Pakistan'da görev yapan Murat Özpala'nın kokpit içi kamera ile kaydettiği o anları izliyoruz...
Foto Proje 2015'in En İyilerini Seçiyor!
Türkiye ve KKTC'de 81 şehirde yüzlerce profesyonel fotoğrafçısı ile fotoğraf alanında hizmet veren firma; yaptığı bu organizasyonu Foto Proje internet sitesi üzerinden her yıl aynı tarihlerde tekrar ederek geleneksel hale getirmeyi planlıyor. Hepimizin içinde kocaman bir fotoğrafçı ruhu olduğunu bilerek, sizi yakalamış olduğunuz etkileyici anlar ile bu yarışmanın bir parçası olmaya davet ediyoruz.Foto Proje 'En İyiler' Fotoğraf Yarışması;  Düğün, Nişan, Sünnet, Mezuniyet, Stüdyo, Yeni doğan, Vitrin, Reklam, Düğün Videosu ve Proje fotoğrafçılığı gibi alanlarda gerçekleştirilerek toplam 10 kategoride çok ciddi ödüller vermeyi planlıyor. Yarışma Türkiye ve KKTC'de hizmet veren Fotoğraf Stüdyoları, Fotoğraf Firmaları, Amatör ve Profesyonel hobi fotoğrafçılarına açık olup, katılımın ücretsiz olduğu belirtiliyor.Kategori bazında birinci olacak fotoğrafları derleyip sizlere sunacağımız bu etkinlikte oldukça etkileyici karelerin yarışacağından eminiz!
Şenol Güneş: "İlk Yarıyı Unuttuk, Yeni Bir Sayfa Açıyoruz"
Süper Lig Hasan Doğan Sezonu ilk yarısını lider tamamlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi. Güneş, rakipleriyle aralarındaki puan farkını önemsemediklerini ve ilk yarıyı unutarak yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederken transferlerle ilgili kaleci ve stoper alınması gerektiğini söyledi.
Reklam