Görüş Bildir
Farklı Milletten Kişilere Psikolojikman Nasıl İşkence Edileceğini Resmeden 9 Karikatür
Çeşitli konularda ilginç karikatürler çizip Things In Squares sitesinde yayınlayan Cale isimli sanatçı, en son yaptığı 'Kültürel İşkence' temalı çalışmasıyla ilgi çekiyor. Sanatçı, eğer çeşitli ülke insanlarını psikolojik işkenceye maruz bırakmanız istenseydi, ne yapmanız gerekirdi? sorusuna, her insanın kültürel değerlerinden yola çıkarak aşağıda bulunan çizimler ile cevap veriyor.
Vikings'in 4. Sezonundan Fragman Yayınlandı
18 Şubat'ta 4. sezonuna başlayacak efsane dizi Vikings'ten ilk fragman geldi. History'nin Kanada-İrlanda ortak yapımı televizyon dizisi 3. sezon finalinde izleyenlerin akıllarında bıraktığı soru işaretiyle ara vermişti. Bakalım 4. sezonda bizleri neler bekliyor...
Berkin Elvan 17. Yaş Gününde Mezarı Başında Anıldı
Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'nda polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede, 14 yaşında yaşamını yitiren Berkin Elvan doğum gününde mezarı başında anıldı. Sosyal medya Berkin Elvan'ı unutmadı. Twitter'da 17:45 itibariyle  #BerkinElvan17Yaşında hashtag'i ile yaklaşık 43 bin tweet atıldı. 
Reklam
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Bahçeli'den AKP'ye 'Dokunulmazlık' Teklifi: ‘TBMM'de Kökten Çözelim’Davutoğlu Açıkladı: Mesai Saatine ‘Cuma Namazı’ Düzenlemesi GeliyorKılıçdaroğlu: ‘AKP Müzik Kutusu Gibidir, Kim Parayı Atarsa Onun Müziğini Çalar’Demirtaş: 'Hitler Modelini Önermek Serbest ama İsveç Modelini Önermek Suç'
Reklam
Marquez'in Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor
ABD'nin önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından Teksas Üniversitesi, İspanyol dilinin en büyük yazarlarından biri kabul edilen Kolombiyalı gazeteci-yazar Gabriel Garcia Marquez'in kişisel arşivinin dijital ortama aktarılacağını açıkladı.
Reklam
Drone Pazarına Yeni Bir Soluk Getirecek Kanatlı Hava Aracı: Parrot Disco
CES 2016 tüketici elektronik fuarı, bu ürün gamındaki yeni oyuncakların tanıtıldığı bir fuar olarak da dikkat çekecek gibi görünüyor. Bu konuda piyasanın başarılı firmalarından biri olan Parrot, farklı yapısıyla dikkat çeken yeni hava aracı Parrot Disco modelini tanıttı.
2016'nın İlk Gizemli Olayı: Bu Yıldırım Gerçekten Bir UFO'ya mı Çarptı?
Viyana'da Marie Mela isimli bir gencin kaydettiği görüntüler için 2016 yılının ilk gizemli olayı diyebiliriz. 2015 yılının son günlerinde de uzun süre sonra yeniden hortlayan sözde UFO görüntülerinin ardından böyle bir görüntünün de internete düşmesi insanları yeniden gizemli olaylar hakkında düşündürmeye başladı.
Reklam
Dink Ailesinden 'Takipsizlik Kararına' İtiraz
'Hrant Dink suikastında kamu görevlilerinin ihmali olduğu' iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında MİT eski mensubu Özel Yılmaz, İstanbul Eski Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Avukat Kemal Kerinçsiz'in de aralarında bulunduğu 24 kişi hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz edildi.
Reklam
Suudi Arabistan-İran Krizinde BM Devrede
Şii din adamı Nimr El Nimr’in de aralarında bulunduğu kişilerin idam edilmesinin ardından Suudi Arabistan ile İran arasında yaşanan diplomatik krizin çözümü için Birleşmiş Milletler devreye girdi.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Hiç neyi, neden almak istediği konusunda kararını vermemiş bir çocukla oyuncakçı dükkanına girdiniz mi? Hiç onunla raftan rafa koşup, her bir rafta birden karşısına çıkan herhangi bir oyuncağa bakıp, tam da o oyuncağa neden şiddetle ihtiyacı olduğunu anlatmasını dinlediniz mi? Sonunda kasanın önünde 3-5 adet “şiddetle ihtiyaç duyulan” oyuncağı kucaklamış bir çocuğa, hiç bütçe kısıtı nasıl bir şeydir anlatmaya çalıştınız mı? Çok zor ve yorucu oluyor. Öncelikle onu söyleyeyim.Ben Türkiye’nin bugünlerdeki milli teknoloji arayışını, kararsız bir çocukla oyuncakçı dükkanına girmeye benzetiyorum. Neden? Bizim Sarp’la eskiden her oyuncakçıya gidişimizde aynen böyle oluyordu da ondan. Biliyorum yani. Ne oluyor? Türkiye, milli uçak yapmak istiyor. Türkiye, milli otomobile de şiddetle ihtiyaç duyduğunu düşünüyor. Yetmiyor, Türkiye’nin, mutlaka milli aşı da yapması gerekiyor. Türkiye, bunların hepsini ve daha bir çoklarını hemen şimdi ve aynı anda yapmak istiyor. Bütün bunların hepsinin sanki bir oda, bir masa ile olabileceği gibi saf bir inanış da var ortalıkta. Kocaman kocaman üniversitelerimizde, bir oda bir masa ile aşı üretim merkezi tabelalı yerler pıtrak gibi artıyor. Türkiye, bunu neden yapıyor? Burada yanlış olan nedir?
Burun Estetiği Yaptırıp Yaptırmadıkları Sürekli Bir Tartışma Konusu Olan 14 Ünlü
etiket
Ünlü olmanın en sıkıcı yanı, etrafınızda sizi sürekli tepeden tırnağa inceleyen birilerinin olması gerek. Bu yüzden hiçbir şeyiniz gizli kalamıyor. Bu sebeple, estetik müdahale iddialarının ardı arkasının kesilmemesinin nedeni de anlamak zor değil. Belki 'bize ne, size ne, kime ne' diyebilirsiniz. Fakat bu yine de konuşulmasına engel olmuyor. Makyaj marifeti olduğunu düşünenlere de peşinen söyleyelim, iddiaların sahipleri Amerikalı estetik uzmanları...
Reklam