Görüş Bildir
Fikret Orman'dan Transfer Açıklaması: "Bir Olabilir, İki Olabilir"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transferde bütçelerine göre hareket edeceklerini belirterek, 'Yapmış olmak için transfer yapmayacağız' dedi. Orman, 'Bu transfer bir olabilir, iki olabilir, çok zor ama üç bile olabilir.' ifadelerini kullanarak takıma yapılacak takviye sayısına dair bilgi verdi.
LG, Gazete Kağıdı Gibi Bükülebilir Ekran Üretti
LG, bu hafta düzenlenen Consumer Electronics Show’da, 18” genişliğinde gazete sayfası gibi bükülebilen ekranın prototipini tanıttı. Teknoloji devinin bükülebilir, katlanabilir OLED ekranları geleceğin teknolojisi olarak görüyor. Ünlü marka, geçtiğimiz sene de benzer bir teknolojiyi duyurmuştu ancak görsellerini kapalı kapılar arkasında saklı tutmuştu. Şimdi ise LG ürününü Dünya’ya tanıtmak için hazır görünüyor.
Milletçe Sonuna Kadar İnandığımız Ama Varlığını Sorgulamadığımız 17 Yalan
Milletçe egomuzun pohpohlanmasını, gururumuzun okşanmasını seviyoruz. Komplo teorilerine acayip ilgimiz var. Tüm dünya bize karşı, insanlığın varlığından beri bu böyle. Başaramayacağımız şey yok. Yeter ki isteyelim. Tüm dünyadan zekiyiz ve çalışkanız. Ve daha niceleri...İşte; 'Milletçe Sonuna Kadar İnandığımız Ama Varlığını Sorgulamadığımız 17 Yalan'.
Reklam
Antalyaspor Ramon Motta ile Anlaştı
Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Ramon Motta Antalyaspor'a transfer oluyor. Antalyaspor Asbaşkanı Ali İhsan Sav, Ramon Motta ile prensipte anlaştıklarını, imzaların Cuma günü atılacağını ifade etti.
Reklam
Merkel'in Ofisinde Şüpheli Paket Alarmı
Alman polisi Başbakan Angela Merkel'in ofisinin şüpheli paket sebebiyle kapatıldığını açıkladı. Patlayıcı uzmanlarının incelediği paketlerin temiz olduğu belirlendi.
Amerikan Dublajı ile Türkiye'de Yaşamak
Amerikan filmlerinde yer alan klişe sözler ve amerikan filmi dublajlarındaki aksan ile Türkiye sokaklarında yaşamak insanlarla konuşmak nasıl olurdu sorusunun cevabı bu videoda 😃  İyi Seyirler...
Reklam
Tüm Evren Tek Karede
etiket
Pablo Carlos Budassi isimli bir sanatçı, NASA ve Princeton Üniversitesi’nin verilerini kullanarak evrenin haritasını çıkardı.
Golden State'den Bir Rekor Daha
NBA'de Batı Konferansı'nın zirvesindeki Golden State Warriors ile sonuncusu Los Angeles Lakers arasındaki mücadelede gülen taraf, 109-88'lik skorla misafir Warriors oldu. Peş peşe 4'üncü, toplamda 33'üncü galibiyetini elde eden Warriors böylece 'sezona 35 maçın 33'ünü kazanarak başlayan ilk takım' olarak kayıtlara geçti. 1966-67 sezonunda Philadelphia 76ers, 1971-72 sezonunda Los Angeles Lakers ve 1995-96 sezonunda Chicago Bulls, 35 maçın 32'sini kazanmıştı.
Reklam
Kuzey Kore: Hidrojen Bombası Denedik
etiket
Güney Kore, Kuzey Kore'nin nükleer tesisleri yakınında 5.1'lik bir deprem meydana geldiğini duyurdu ancak birkaç saat sonra Kuzey Kore'den yapılan açıklamada, 'Başarılı bir hidrojen bombası denemesi gerçekleştirdik' denildi. Bu adım, bölge ülkeleri ve ABD teyakkuza geçirdi.
Reklam
Savaşa Giden Ayı: Kısa Bir Bakışla Polonyalı Er "Wojtek"
1942 yılının ilkbaharında, Polonyalı tutsaklar Sibirya’da bulunan çalışma kampından salıverilir ve sınır dışı edilirler. Hazar Denizi güzergahını izleyerek bugünkü İran’a ulaşırlar. Bu tutsaklara eşlik etmek ve bölgede düzeni sağlamak için Orta Doğu’da İngiliz ordusu kumandası altında bir Polonya askeri birliği oluşturulur. Bölgeye hareket eden birlik, 8 Nisan 1942 yılında İran’ın Hamedan kasabasında mola vermişken  annesi avcılar tarafından vurulmuş bir ayı yavrusu bulmuş olan genç bir İranlı ile karşılaşır.
HTC Yeni Nesil VR Gözlüğünü Tanıttı
Diğer birçok rakibi gibi HTC’nin sanal gerçek gözlüğü HTC Vive da bir türlü son kullanıcıya ulaşamayan ürünler arasında kalmaya devam ediyor. Ancak Tayvanlı şirket buna rağmen Vive’ın üzerine geliştirdiği yeni bir sanal gözlük tanıttı bile.
Türkiye'den Uluslararası Sularda Uyuşturucu Operasyonu
Türk güvenlik güçleri, Libya Tobruk Limanı'nın kuzeydoğusunda uluslararası sularda, uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen Bolivya bandıralı gemiye yönelik hava destekli operasyonda 13 ton esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan 10 yabancı uyruklu şüpheli, baskın yapılan gemiyle birlikte Türkiye'ye getiriliyor
Reklam