Görüş Bildir
Haberler
İlyas Salman Önce Gözaltına Alındı Sonra Serbest Bırakıldı

İlyas Salman Önce Gözaltına Alındı Sonra Serbest Bırakıldı

Onedio Medya
24.10.2016 - 23:01

Usta sinema oyuncusu İlyas Salman, film çekmek için gittiği Aydın'da gözaltına alındı. Salman'ın filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındığı, karakolda ifade verdikten sonra da serbest bırakıldığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre 'Trendeki Yolcu' filminin ekibi, tanıtım toplantısı için Aydın Büyükşehir Belediye'sinin işlettiği bir otelde akşam saatlerinde bir araya geldi.

Ajansın haberine göre alkol tüketmenin yasak olduğu otelde usta oyuncu İlyas Salman görevlilerin uyarısına rağmen alkol aldı.

İlyas Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı

İlyas Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı

Olay yerine gelen polis ekipleri oyuncu İlyas Salman'ı ifadesini almak üzerine polis merkezine götürmek istedi.

O esnada oyunculardan Neslihan Acar, 'Uluslararası bir oyuncuyu bu gerekçeyle nasıl alırsınız? Böyle bir şey nasıl olur? O zaman ben de bu işletmeden şikayetçiyim. Tuvaletleri çok pis' diye bağırdı.

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, 'Alkol kullanılmayan bir yerde alkol kullanıldığını iddia etmişler. Biz de bu olayın bu kadar büyümemesi gerektiğini söyledik kendilerine. Burada ne Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ne herhangi bir kimseye hakaret oldu. Emniyet Müdürümüzle görüştük. Herhangi bir sıkıntı yok. Hastaneden bir rapor alınacak o kadar. İfadeye çağrılma sebebi, alkol ruhsatı olmayan bir mekanda alkol alınmasıyla ilgili. Şikayette bulunmuşlar, diyecek bir şey yok. Aydın farklı şeylerle gündeme gelsin. Sadece rutin bir işlemdir. Her şey net, açık, ortada. Bir arkadaş iddia ediyor, iddiasını ortaya koyması lazım. Varsa bir hukuki ceza, buna saygılıyız. Buna Aydın için üzüldüm.' dedi.

Serbest bırakıldı

Serbest bırakıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncunun karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
57
22
17
10
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kanveşeref

Alkol içilmesi yasak olan bir yere girip alkol içip taşkınlık , olay çıkarıyor.Solculara göre suçlu hükumet , mekan sahibi oluyor . Allah kimseyi solcuların ... Devamını Gör

görüncek adam

Dini mekan ? Nerde diyor ?

Melis Kılıç

ilyas salman= şeytanın insan kılığına bürünmüş halidir. ayrıca onedio! siz haber yapmayın beceremiyorsunuz.

Kayzer Soze

Bu kesimin içkiye tepkisi muhtemelen tadını sevmediklerinden yoksa içkiye gösterdikleri hassasiyeti zinaya, hırsızlığa, kul hakkına da gösterirlerdi. Keşke d... Devamını Gör