Görüş Bildir
Volkswagen Elektrikli Mikrobüs Konseptini Görücüye Çıkardı
2015’i emisyon skandallarıyla boğuşarak geçiren Volkswagen , yeni yıla yeni umut ışığı olarak gördüğü elektrikli otomobil konseptiyle giriyor. Yakın zamanda gerçeğe dönüşmesi beklenmeyen BUDD-e isimli mikrobüs konsepti, Volkswagen’in gelecek vizyonunu gözler önüne seriyor.
Reklam
2016'da Neye Ne Kadar Zam Geldi?
etiket
2016'nın daha ilk haftası dolmadan zamlar peşi sıra gelmeye başladı. Asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan zamlarla gülen yüzler, elektrikten sigaraya, telefondan köprü ve otoyol ücretlerine yapılan zamlarla yeniden eski halini aldı. İşte yeni yılla birlikte gelen zam furyasından nasibini alanlar ve zam oranları.
Reklam
Sen Yanmazsan Ben Yanmazsam: Düşünceleri Uğruna Diri Diri Yakılan Giordano Bruno
etiket
1548 yılında doğmuş olan, İtalyan filozof, rahip, gökbilimci ve okültist Giordano Bruno. Rönesans felsefesini biçimlendiren filozofların en önemlilerinden biri ve şair yönüyle de edebiyata en yakın duranı. Ona “doğacı coşkunluğun düşünürü” demek hiç de yanlış olmaz. Aristotelesçi kapalı evren görüşünden ilk sıyrılanlar arasında yer alan Giordano Bruno, Kopernik'in tezini de cesaretle savunmasıyla biliniyor. Tabii engizisyon bunu kabul eder mi?
Çağla Büyükakçay Yarı Finalde
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Çin’de katıldığı WTA turnuvasında çiftlerde Sırp partneri Aleksandra Krunic ile yarı finale yükseldi.
Antalyaspor Mourinho'nun Yardımcısı Morais ile Anlaşma Sağladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yıllarca Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan Manuel Ferreira de Morais ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Portekizli teknik adam Morais 1.5 yıllığına Antalyaspor'a imza attı. 
Reklam
Binali Yıldırım: 'Rusya'nın Uygulaması Uluslararası Havacılık Kurallarına Aykırı'
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, Pegasus ve Onur Air Havayolları'nın Rusya'nın personeline vize vermemesi üzerine bu ülkeye uçuşlarını askıya almasıyla ilgili, 'Uluslararası havacılık kurallarına aykırı. Diplomatik yollardan bunu hatırlatacağız' dedi. Ayrıca Yıldırım son günlerin gündemi haline gelen HGS ile ilgili, 'HGS ile ilgili cezalar bekletilmeyecek, her cezalı geçişi SMS ile bildireceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
House Md. Hakkında Muhtemelen Daha Önce Duymadığınız 15 Bilgi
etiket
House, medikal drama tarzında 16 Kasım 2004 ve 21 Mayıs 2012 tarihleri arasında 8 sezon yayınlanan Amerikan televizyon dizisi. Dizinin ana karakteri olan Dr. House (Hugh Laurie) kurgusal olan New Jersey'deki Princeton-Plainsboro Eğitim Hastanesi'nde teşhis ekibinin başındadır. Dizinin yapımcıları Shore, Attanasio, Attanasio'nun iş ortağı Katie Jacobs'dan oluşmakta ve film yönetmeni Bryan Singer'dır. Dizi büyük oranda Century City'de çekilmiştir. Hugh Laurie bu dizideki Dr. Gregory House rolüyle 2006 ve 2007 yılında iki kez Altın Küre ödülü kazanmıştır
Reklam