Görüş Bildir
Türkiye 89 Ülkeye Vizeyi Geri Getiriyor
Türkiye, göçmen krizinin çözümü için Avrupa Birliği (AB) ile vardığı anlaşmayla 89 ülke ile yaptığı vizelerin kaldırılması anlaşmasını Haziran'da feshedecek.
Ankara Kulisi: 'Davutoğlu Masaya Dönmek İstiyor'
Barış İsteyenler Grubu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin bazı detaylar basına yansıdı. Toplantıya katılan ve ismi açıklanmayan kaynağın verdiği bilgiye göre Davutoğlu yeniden “çözüm masasına dönülmesi noktasında” istekli olduğu konusunu birkaç kez altını çizerek aktardı. Karşılıklı güven kaybına rağmen hem AKP hem de HDP'de 'sivil çözüm' isteği olduğu belirtiliyor.  AKP’ye yakın Kürt kesimi üzerinden çözüm sürecini başlatmak yönünde izlenimler var. İşte detaylar...
Çok Merak Edilen Soruya Cevap Veriyoruz: 13 Maddeyle “Neden Zengin Koca?”
Zengin koca kavramı sadece bizde yok, dünyanın her yerinde geçer akçe. Ve zengin koca demek sadece para demek değil, istisnaları hariç tutarsak pek çok şeyi de beraberinde getiriyor zenginlik. Sürekli kadınları “zengin koca” hayali kurmakla suçladınız, çünkü bunun karşısına koyabileceğiniz bir argümanınız olmadı hiç. Hep zengin koca isteğini kendi kusurlarınızı örtmek için siper ettiniz. Evet, zengin koca istiyoruz, bulabiliyorsan sen de zengin hanım bul benim güzel arkadaşım, neden sinirleniyorsun?
Reklam
Reklam
Fenerbahçe'den TBF'ye Sert Tepki
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu tarafından, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic'e verilen ceza ve bu cezanın gerekçesine sert tepki gösterdi.
Reklam
İş Hayatına Üniversite Yıllarında Atılmanız İçin Çok Mantıklı 13 Sebep
Facebook, Microsoft, Dell ve Google gibi firmaların ortak özellikleri nedir? Evet, hepsi kendi alanında çığır açtı ve dünyayı değiştirdi, ancak başka bir ortak özellikleri daha var hepsinin kurucuları ilk adımlarını üniversite öğrencisiyken attı.Bugün, İngiltere’deki üniversite öğrencilerinin %27’si halihazırda bir iş sahibi. İş hayatına atılmak için üniversite yıllarından daha güzel bir zaman yok, neden mi?
Reklam
Samsung'un Katlanabilir Ekranlı Telefonu İçin Geri Sayım Başladı
Uzun bir süredir Samsung’un katlanabilir telefonlarla ilgili çalışmalar yaptığı biliniyor ancak bu cihazların ne zaman piyasaya sürüleceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyordu. HSBC analistlerinin aktardığı bilgilere bakılırsa bu fütüristik cihaz için fazla beklememize gerek kalmayacak.
Reklam
İran'ın 'Suudi Uçakları Büyükelçiliğimizi Vurdu' Açıklamasına Yalanlama
Tahran yönetimi, Yemen'deki İran büyükelçilik binasının Suudi savaş uçakları tarafından vurulduğunu, saldırıda bazı elçilik görevlilerinin yaralandığını duyurdu. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon ise bunu reddetti. Görgü tanıkları ise hava saldırısının İran elçiliğine 700 metre kadar uzakta olduğunu aktardı. İran konuyu BM'ye taşıyor...
UEFA, Yılın En İyi 11'ini Açıkladı
UEFA'nın resmi internet sitesinde futbolseverlerin oylarıyla belirlenen 2015 yılının en iyi 11'i belirlendi. Yılın 11'inde Barcelona'dan 5, Real Madrid'den 3, Bayern Münih'ten 2 ve Juventus'tan 1 futbolcu yer buldu. 
Reklam