Görüş Bildir
Davutoğlu: 3. Köprü Bu Yaz Açılacak
Başbakan Davutoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yollarının yüzde 88'inin tamamlandığını belirterek, 'İnşallah bu yaz içinde İstanbulumuza ve ülkemize kazandırmış olacağız' dedi.
'Süper Patron' Olmanın Test Edilip Onaylanmış 19 Sırrı
İyi bir patron olabilirsiniz. Çok iyi bir patron da olabilirsiniz. Eminiz kendi alanınızda yetenekli ve başarılısınızdır. Çok yüksek değer yaratan yeni iş modellerine, ürünlere ve hizmetlere öncülük eden bir inovatör bile olabilirsiniz.Fakat iyi / çok iyi bir patronu süper patron'dan ayıran bir çok özellik var. Bu galeride süper patronluğu tanıyalım; ve onlardan biri olmanıza yol gösterelim dedik. Çünkü süper patronlar sadece organizasyonlar kurmadılar. Yetenekleri buldular, yetiştirdiler; gelecek lider jenerasyonunu keşfettiler, eğittiler ve geliştirdiler. Ve hakiki benliklerin ışıldamasına imkan tanımaktan hiç korkmadılar.
Reklam
Bir Babanın Öz Kızına Duyduğu Şehvet Karısıyla Olan Nikâhını Düşürür mü?
etiket
Bunu biz sormuyoruz, bu soruyu bir vatandaş diyanet işlerinin fetva sayfasında sormuş. Biz burada aslında 6 milyar lira bütçe alan diyanetin nelerle uğraştığını, 6 milyar liramızı kimlere, nelere harcadığını göstermek istiyoruz. Ancak böyle bir soruyu sorabilen insanlarla bir arada yaşamanın verdiği sıkıntıları ve kederi de beraberinde yaşıyoruz.
Birçok Popüler Animasyona İmza Atan Pixar'ın Esinlendiği Ünlü Filmler
Animasyon film dalında büyük bir çıkış yaptıktan sonra Disney tarafından satın alınan Pixar'ın yarattığı dünyaca ünlü filmlerinde kullandığı sahneler belirgin bir şekilde kült filmlerden esinlenilmiş. Jorge Luengo Ruiztarafından hazırlanan bu supercut da bariz bir şekilde gözler önüne serilen o filmler ve esinlenildiği filmlerin sahnelerini karşılaştırmalı olarak izliyoruz.
Reklam
3 Gün İçinde Alınmayan Cenazeleri Valilikler mi Defnedecek?
Güneydoğu’daki çatışma ve sokağa çıkma yasakları sırasında öldürülen kişilerin cenazeleri çatışmalardan dolayı gömülemiyorken, dün yönetmelikte yapılan bir değişiklikle “kimliği tespit edilmiş olsa bile yakınlarının üç gün içinde almadığı cenazeler gömülmesi için belediye veya devlet makamlarına teslim edilmesi ve cenazelerin tören yapılmadan gömülmesinin' önü açıldı.
Reklam
Reklam
Reklam
2015’te '303 Kadın Öldürüldü'
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun açıkladığı rapora göre kadın cinayetlerinde son üç yılda artış var. İstanbul il sıralamasında birinci. Öldürülen kadınların büyük bölümü hem evli hem de çocuk sahibi. 27 kadın da devlet koruması altındaydı.
Reklam