Görüş Bildir
Sevdiği Kadına Yaptığı Evlilik Teklifini Stop Motion Olarak Kaydeden Adam
Bir evlenme teklifini planlamak inanılmaz heyecan verici ve bir o kadar da streslidir. Fotoğrafçı olan Drew, kız arkadaşı Alicia'ya sürpriz yapmanın en iyi yolunun stop-motion fotoğraflarla yapmak olacağını düşündü ve bu planı dostlarıyla paylaştı. Bütün arkadaşlarından 'evet' yanıtını alan Drew'in önündeki tek engel Alicia'nın 'evet' demesi!
Lokomotiv Kuban 78-77 Anadolu Efes
Turkish Airlines Euroleague E Grubu Top 16 ikinci hafta karşılaşmasından temsilcimiz Anadolu Efes, Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban'a deplasmanda 78-77 mağlup oldu.
Siyaset Başka, Edebiyat Başka: Rus Edebiyatından Mutlaka Okunması Gereken 20 Büyük Roman
Her ne kadar son dönemde Rusya ile yaşanan siyasî ve askerî krizden dolayı Rusya'ya ve Ruslarla ilgili olan her ne varsa bir tepki olsa da söz konusu alan edebiyat ve sanatsa bu tepkiden uzak durmak gerekir. Çünkü, edebiyat ve sanat tüm insanlığa aittir; sadece Ruslara değil hepimize aittir... Bahsi geçen isimler özellikle de evrensel olmayı hakikaten başarabilmiş yazarlarsa...İşte biz de listemizde Rus edebiyatının evrenselleşmeyi başarmış, mutlaka okunması gereken romanlarından 20 tanesini sizler için derledik. Kitabınız ve çayınız/kahveniz bol olsun. iyi okumalar diliyorum!Not: Sıralama kronolojik olarak gerçekleştirilmiştir. Yapıtların değeri ile herhangi bir ilinti yoktur. 
Oculus Rift’e Çok Amaçlı Akıllı Kumanda
Oculus Rift yeni bir uzaktan kumandayla birlikte geliyor. Daha önceden render çizimleri internete sızan kumanda, Oculus’un resmi sayfasında ortaya çıktı. Sanal gerçeklik deneyiminin kontrolünü kolaylaştıracağı belirtilen kumandanın kullanıcıların Oculus mağazasında gezinmesine yardımcı olacağı ifade ediliyor.
Reklam
Diyanet'ten Tepki Çeken Soru ve Cevap Hakkında Açıklama
etiket
Diyanet İşleri Başkanlığı adına fetva veren kurum olarak bilinen Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu'nun, 'Öz kızını öperken şehvet duymanın nikaha etkisi olur mu?' sorusuna verdiği ve fetva.diyanet.gov.tr adresinde yayınlanan yanıtı tepkilere neden oldu. Diyanet, tepkilerin ardından resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.
Reklam
Reklam
AKP'li 4 Milletvekili Kazada Yaralandı
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlediği 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’dan yolan çıkan 4 milletvekili, Afyonkarahisar'a 30 kilometre mesafede kaza yaptı. 
Reklam
Reklam
İnsanların Acı Veren 9 Cinsel İlişki Beklentisi ve Aslında Olanlar
etiket
Sekslenti (İngilizce'si: sexpectation /'sekspekˈtāsʜən/): Cinsel ilişki anında partnerinizden beklediğiniz her türlü eylem. Gerçekten her türlü. Bu anlarda partnerinizden beklediğiniz ve genelde gerçekte olan olarak sağ/alt bölümde yer alan eylemlerden 9'unu sizin için seçtik. Unutmadan, beklentiler sadece üzer arkadaşlar.
Reklam