Görüş Bildir
Haberler
Bülent Tezcan'ı Yaralayan Saldırgan: ‘Reis Hakkında Düzgün Konuş Dedim, Ters Cevap Verince Ateş Ettim’

Bülent Tezcan'ı Yaralayan Saldırgan: ‘Reis Hakkında Düzgün Konuş Dedim, Ters Cevap Verince Ateş Ettim’

Onedio Medya
31.10.2016 - 16:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı tabancayla yaralayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Bazı suçlardan sabıkası olan saldırgan, ilk ifadesinde Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı hakkında konuştuğunu belirterek, 'Reis hakkında düzgün konuş dedim. O da bana ters bir cevap verdi ve ben ateş ettim. Alkollüydüm' demiş. 

Saldırgan Alparslan S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken gözaltına alınan 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Ekim Cumartesi akşamı Bülent Tezcan'a silahlı saldırıda bulunan ve olay yerinden taksiyle kaçtıktan sonra Kuşadası'nda yakalanan Alparslan S. sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre 'Silahla yaralama', 'Kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma ve zorla alıkoyma' ve 'Çek-senet tahsilatı yapma' suçlarından sabıkalı olan A.S., ilk ifadesinde, şunları söyledi:

'Arkadaşımla birlikte yemek yiyorduk. Bülent Tezcan ve yanındakiler de aynı mekana geldi. Çok yakın oturuyorduk. Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı hakkında konuşuyordu. O sırada aklıma HDP Kongresine katıldığı ve saygı duruşunda bulunduğu geldi. Dayanamadım ve yanına gittim, 'Reis hakkında düzgün konuş' dedim. O da bana ters bir cevap verdi ve ben ateş ettim. Alkollüydüm.'

Saldırgan tutuklandı, diğer 2 zanlı serbest

Saldırgan tutuklandı, diğer 2 zanlı serbest

Savcılık sorgusunun ardından 2 Kasım'da Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan Alparslan S. 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı, diğer 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
99
20
12
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Işık

Başınıza bir iş gelirse şerefinizi yerler altına alıp "reis için yaptım" diyin. Özgür bir şerefsiz olarak dışarıda rahatlıkla yaşayabilirsiniz.

Dexfall

Zaten Alkolik bi siyasal islamcı sadece malum partide olur.

Deneri

Sorsan en kral Müslümandır beyefendi ama "alkollü"dür ayni zamanda...Başka fikirlere sayginiz yoksa "demokrasi" mitingi,"demokrasi" nöbeti,"demokrasi" parki ... Devamını Gör