Görüş Bildir
Beyaz Show'a Bağlanan Öğretmen: 'Ülkenin Doğusunda Yaşananların Farkında mısınız?'
Diyarbakır'da öğretmenlik yapan Ayşe Çelik Beyaz Show canlı yayınına bağlandı. “Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,” dedi.
Dink Cinayeti Soruşturmacısı: Bilgi Vermediler
Hrant Dink cinayetini soruşturan Selim Kutkan, Trabzon Emniyeti ve İstihbarat Daire Başkanlığı'nı suçladı:  Bizimle bilgi paylaşılmadı. Erhan Tuncel’in Yardımcı İstihbarat Elemanı (YİE) olduğunun anlaşılması sonrası davet ettikleri Trabzon İstihbarat Şube Müdürü Faruk Sarı’nın İstanbul’a gelmediğini anlatan Kutkan, “Trabzon İstihbaratı ve İstihbarat Daire Başkanlığı (İDB) bizimle hiçbir bilgiyi paylaşmadığı gibi bize destek de olmadı” dedi.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Batman, Mardin ve Siirt çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile sabah saatlerinde Kayseri ve Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Reklam
Hamile Giyimine Tarzıyla Renk Katan 20 Pin Up Anne
etiket
Hamileyken giyinmek her anne adayı için büyük sıkıntıdır. Elde olanların içine girilemez, eşten dosttan alınanla devran dönmez.  Hazır hamile giyimiyse bolca ponpon, çocuksu modeller ve sevimsiz esprilerden oluşan bir soğuk şaka niteliğindedir. Tabi hepsinden ötesi giydiğini bir türlü kendine yakıştıramamaktır.Gelin görün ki her anne aynı olmuyor, hamileyken seksi ve retro pin up tarzını konuşturan ve hatta iç çamaşırlarıyla yürek hoplatan kadınlar da var.
Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı: 'Böyle Bir Fetva Kesinlikle Olmamıştır'
etiket
Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, dün fetva.diyanet.gov.tr adresinde yayınlanan, tepki çeken soru ve yanıta ilişkin, 'Din İşleri Yüksek Kurulumuzun böyle bir fetvası kesinlikle olmamıştır, olmaz, olamaz' dedi. Keleş, söz konusu fetvanın yayınlandığı soru-cevap platformunun da 'istismarı önlemek için' kapatıldığını açıkladı.
Sahte Kimlikle 8 Ay İstanbul Adalet Sarayı'nda Çalışmış
Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı'nda sahte kimlikle 'özel güvenlik elemanı' olarak çalıştığı tespit edilen Y.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Y.Ö'nün 8 aydır görev yaptığı adliyede, başsavcıvekillerinin odalarının da bulunduğu 3. katta görevli olduğu belirtildi. 
Reklam
Evcil Hayvan Niyetine Kocaman Ayı Besleyen Adam
Öncelikle bu olay hepimizin tahmin edeceği üzere Rusya'da gerçekleşiyor. Ayıları evcilleştirme yolunda büyük adım atan Ruslar burada da izleyeceğimiz üzere adeta onları kedi yavrusuna çevirmede gayet başarılılar. 😮😮😮
Reklam
Sığınmacı Kamplarında Ölüm Tehlikesi Artıyor
Türkiye sınırına yakın bölgede kurulan kamplarda yaşayan Suriyeliler, havaların soğumasıyla zor günler geçiriyor. Soğuktan en çok çocukların etkilendiğini belirten İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani yardım Vakfı Basın Danışmanı Burak Karacaoğlu, 'Sığınmacı kamplarında don olayları nedeni ile ölüm tehlikesi artıyor' dedi.
Motorola İsmi Resmen Tarih Oldu
2011 ile 2014 yılları arasında Google’ın bünyesinde olan, daha sonra ise Lenovo’nun satın aldığı Motorola için önemli bir değişim yaşanıyor. Yıllardır Motorola adını kullanan şirket, artık farklı isimle anılacak.
Reklam
Kızılyıldız 65-88 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu ikinci maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını deplasmanda 23 sayı farkla 88-65 yenerek gruptaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.
Filenin Sultanları Finali Göremedi
Voleybolda, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri'ndeki yarı final maçında, Rusya'ya 3-1 mağlup olan Türkiye, 2016 Rio Olimpiyatları'na doğrudan gitme şansını kaybetti.
Reklam