Görüş Bildir
Cep Telefonunuzun Çehresini Değiştirecek, Birbirinden Güzel 121 Arka Plan
Cep telefonunuzun çehresini değiştirmeye var mısınız? NOT: Beğendiğiniz görseli telefona indirmek için üstüne tıklayın, yeni sekmede orijinal halini göreceksiniz resmin üstüne basılı tutun ve kaydet butonuna basın. İçeriğin en alt maddesinde toplu halde indirmek isteyenler için bir de link bulunmaktadır. 
Domuz Gribi Yayılıyor
Türkiye’de domuz gribi teşhisi ve şüphesi ile hastaneye yatırılan kişilerin ve ölümlerin sayısı artıyor. Virüs, son 3 günde 7 ilde daha tespit edildi. Türk Toraks Derneği bu hastalığın şu an Türkiye’de en çok görülen grip virüsü olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı 12 ölümde H1N1 virüsü tespit edildiğini açıkladı.
Trabzonspor, Lucescu ile Görüşmeleri Sezon Sonuna Kadar Durdurdu
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da en çok gündeme gelen isim Shaktar Donetsk takımının çalıştırıcısı Lucescu olmuştu. Trabzonspor kulübünden yapılan resmi açıklamada, Lucescu ile görüşmelerin sezon sonuna kadar durdurulduğu belirtildi.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Gündem yine anayasa.Ne kadar sıkıcı.Hiç heyecan vermiyor.Vermiyor, zira cümle âlem biliyor ki bu ülkede yeni anayasa, Erdoğan’ı başkan baba yapmak için tasarlanıyor.Bütün dert bundan kaynaklanıyor.Oysa buna da ihtiyaç yok.Erdoğan kendi ağzıyla açıklamadı mı, anayasanın ‘bekleme odası’na alındığını?..Rejimin fiilen değiştiğini söyleyen o değil mi?Evet o açıkladı, o söyledi.Eeh öyleyse?..Ayrıca, ne kadar zamandır iktidar ipleri onun elinde.Neredeyse tüm devlet yetkilerini Saray’da toplamış durumda.Yargı büyük ölçüde onun ağzına bakmıyor mu?..Yürütme onun icazeti olmadan adım atabiliyor mu?Devlet işlerinde son söz hakkı Davutoğlu’nun mu, onun mu?
Beyaz Show'dan Ülke Gündemine Düşen Seyirci Sorusu: "Ülkenin Doğusunda Yaşananların Farkında mısınız?"
etiket
Dün akşam Beyaz Show programına telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli seyirci programa konuk olan sanatçılara soru sormak yerine ülkenin doğu illerinde yaşanan çatışmalar hakkındaki düşüncelerini açıklayınca Türkiye'nin gündemi oldu.“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,” dedi.
Reklam
Barcelona, Arda Turan'ın İlk Maçının Öyküsünü Yayınladı
Barcelona Kulübü'nün resmi televizyonu Arda Turan'ın ilk maçı olan Espanyol karşılaşmasının öyküsünü yayınladı. Karşılaşmanın perde arkasının yayınlandığı görüntülerde ağırlıklı olarak Arda Turan'ın yer alması dikkat çekti.
Reklam
Büyülü Güzellikleriyle Geçtiğimiz Yıla Damgasını Vuran 20 Muazzam Sokak Sanatı Örneği
etiket
Sokak sanatı da, tıpkı sanatın diğer her bir formu gibi sürekli olarak gelişip, evriliyor. Bir zamanlar insanların sokak sanatına ne gözlerle baktıklarını söylememize gerek yok sanırım. Elbette, marjinal bir uğraşıydı. Fakat geçen zaman içinde çok şeyler değişti. Salt, sokak sanatı festivalleri bile geçirdiğimiz değişimin bir göstergesi. Aslında, şartlar değiştikçe, sanatçılar da değişti dersek yeridir. Çünkü çalışmaların seviyesinin sürekli olarak yükseldiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. 2015 yılı da sokak sanatçıları açısından oldukça verimli bir yıl oldu. Galeriyi hazırlarken birçok muazzam çalışmayı elemek zorunda kaldığımız için üzülüyoruz. Zira listeyi epeyce uzatmak mümkündü. Bu noktada seçtiğimiz çalışmalardan memnun kalacağınızı umuyoruz.
Reklam
Kanserli Çocukların Sevinç Kaynağı: Magic Yarn Project (Sihirli İplik Projesi)
etiket
Bir çocuğun favori karakteri gibi giyinmesi onu dünyanın en mutlu insanı yapar öyle değil mi? Belkide hayatında daha fazla heyecan ve mutluluk veren başka bir şey olamaz. Proje insan hayatının en önemli sorunlarından birisi olan kanserle mücadele için tasarlanmış. Öyle ki, küçücük yaşında dev hastalıklarla mücadele eden minik bedenleri hayata bağlayan bir proje olmuş.Kaynaklar: facebook.com/magicyarnwigs - themagicyarnproject.com
Reklam
Fikret Orman: "O Kupa O Stada Gelecek"
Antalya Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği'nin 'Birlik ve Beraberlik Gecesine' katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da bu yıl şampiyon olacaklarını belirterek, 'O kupayı Allah'ın izniyle o stada getireceğiz' dedi.
Reklam