Görüş Bildir
Kendi Filmlerinde Rol Alan Dünyaca Ünlü Yönetmenler
Akla ilk gelen isimler elbette korku gerilim ustası Alfred Hitchcock oluyor. Kendi filmlerinde oyunculuk yapan yönetmenlere Türkiye'den de  Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan gibi ünlü isimleri de ekleyebiliriz.
Sizi Onlarca Saat Ekran Başında Oturmaktan Kurtaracak 20 Dizi Özeti
En kısası 40 dakika süren, bazıları 10-15 sezon devam eden diziler, dizilerimiz. Yeni bölümü çıksa altyazısını, altyazı çıksa bir sonraki bölümü merakla beklemekten sıkıldıysanız; sizi bu zahmetten kurtaracak 20 dizi özetini bu içerikte bulacaksınız.DİKKAT BU İÇERİKTE SPOİLER BULUNMAKTADIR! Sonra vay efendim ben o diziyi izleyecektim, yok daha yarısındaydım sonunu söylediniz falan olmasın.
Toplumun Büyük Bir Bölümünü Esir Alan 'Oblomovluk Hastalığı' Hakkında Bilmeniz Gereken 20 Şey
Oblomov, Rus yazar Gonçarov’un Oblomov adlı romanının baş kahramanıdır, ünlü karakteridir. Oblomov; tembel, hiçbir şey üretmeyen, her şeyi boş veren, hazırcı, ukala, yerinden kıpırdanmaktan bile kaçan, bezgin, halsiz, kötümser bir karakterdir. Oblomov, fiziki tembellik yanında zihinsel tembellikte de ön plandadır, öndedir. Sürekli kararlar alıp; kararlarının hiç birini uygulamak için kılını bile kıpırdatmadan yaşar. Hayata ve her şeye karşı tam bir aymazlık ve kayıtsızlık vardır Oblomov’da. 'Oblomovluk nedir?' sorusunun yanıtını da bu noktadan yola çıkarak arayacağız.
Ali Nesin'den Lise 1'lere Matematik Kitabı
TÜBİTAK’ın 2011 yılında desteğini çekmesiyle gündeme gelen Matematik Köyü’nün kurucusu Prof. Dr. Ali Nesin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) talebi üzerine Lise-1 Matematik Kitabı yazmaya başladı.
Reklam
Reklam
Reklam
Beyaz Show ve Beyazıt Öztürk'e 'Terör' Soruşturması...
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 Ocak Cuma günü Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programı, programın sunucusu Beyazıt Öztürk, programın sorumlusu ve canlı yayına telefonla bağlanan kişi hakkında 'terör örgütü propagandası yapıldığı iddiası' ile ilgili soruşturma başlattı.
Reklam
73. Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu
'Oscar'ın habercisi' olarak değerlendirilen 'Altın Küre' ödülleri, törenle sahiplerini buldu. 'The Revenant', Drama dalında En İyi Film ödülüne, filmin başrol oyuncusu DiCaprio da En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.
Reklam
İşte Kirliliğiyle Tehlike Oluşturan 'En Pis' 10 Eşya
etiket
Sağlık, hijyen ve temizlik konularında çalışmalar yürüten Hijyen Konseyi, kirliliğiyle tehlike oluşturan 10 kirli eşyada ilk sıraya yine teneke kutu içeceklerin ağız kısımlarını koydu. 'En pis 10' arasında kağıt paralar, restoran ve kafelerdeki menü kitapçıkları, ortak kullanım alanlarındaki tuvaletlerin sifon, musluk ve kapı kolları da var.
Süper Lig'de Gollerin Yüzde 61'i Yabancılardan Geldi
Süper Lig'in ilk yarısında atılan 406 golün 242’sini yabancı oyuncuların attığı ortaya çıkarken, bu sayı toplam atılan gollerin yüzde 61’ini oluşturdu. Interpress’in yaptığı araştırmada, bu yıl sezonun ilk yarısında atılan goller içinde Türk oyuncuların attığı gol sayısı ise 155’te kalırken, bu gol sayısı atılan tüm gollerin yüzde 39’una denk geliyor. Ligin ilk yarısında atılan 406 golün 9 tanesi ise futbolcuların kendi kalelerine attığı goller olarak kayda geçti.
Reklam