Görüş Bildir
Haberler
IŞİD'den Türk Birliğine Roketli Saldırı: 1 Şehit

IŞİD'den Türk Birliğine Roketli Saldırı: 1 Şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde, akşam saatlerinde IŞİD unsurlarınca Türk askeri birliklerinin bulunduğu iki bölgeye yapılan havan topu, roket ve el bombalı saldırıda 3 askerin yaralandığını bildirdi. Hastaneye kaldırılan askerlerden birinin kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında bölgede bulunan Türk askerlerinden üçünün, IŞİD kontrolündeki bölgeden atılan havan topunun şarapnel parçaları ve başka bir bölgede ise atılan roket ve el bombası nedeniyle yaralandıklarını açıkladı. 

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şu şekildeydi:

Görsel: Al Jazeera

Suriye kuzeyinde TSK unsurlarının desteğinde ÖSO birliklerince icra edilen Fırat Kalkanı Harekatında, bugün akşam saatlerinde DAEŞ unsurlarınca birliklerimizin bulundukları bölgeye atılan havan topunun şarapnel parçalarından, diğer bir bölgede de atılan roket ve el bombasından dolayı biri ağır olmak üzere kahraman 3 personelimiz yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.”

Hastaneye sevk edilen ve durumu ağır olan 1 askerin kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rustemketum

onedio, şu aq yorumları kapatma!

Yagiz Yildirim

Allah rahmet eylesin.

Can Özdemir

PYD si bitmez PKK sı bitmez FETÖ sü bitmez komşu ülkeler zaten b.ka batmış durumda bize düşman daha ne olucak ya? ne olucak bu halimiz? 0 sorun politikasıyla... Devamını Gör