Görüş Bildir
Motorinde 9 Kuruşluk İndirim
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında ortalama 9 kuruş indirim yaptı.
Reklam
Anksiyete Bozukluğundan Muzdarip Çalışanların Çok İyi Bileceği Kabus Dolu Ofis Halleri
'Önce parmaklarım, avuçlarım ve ardından ayak parmaklarım karıncalanmaya başladı. Zihnen felce uğramış gibi hissediyor, sorulan soruya kesinlikle cevap veremiyordum. Tam manasıyla dondum kaldım. O an IQ'm sanki 50 puan birden düşmüş gibiydi.' Anksiyeteden muzdarip kişilerin yalnızca iş yerinde değil, hayatın pek çok alanında sıkça yaşadığı bir durumu okudunuz. Bu 'kal gelmesi' durumunun elbette birbirinden çok farklı nedenleri olabiliyor.
Osman Gökçek'in Suçlamada Bulunduğu ODTÜ'lü Profesörden İnanılmaz Ayar!
etiket
Malumunuz 22 Aralık'tan bu yana ODTÜ'de sular durulmuyor. Okul içerisindeki muhafazakar topluluklarının 'ibadet hakkımız engelleniyor' söylemleriyle başlayan olaylar, Mescid Topluluğu önünde yaşanan arbedeyle kamuoyunun dikkatini çekmişti. Bu olaylar sonrasında her çevreden insanlar üniversite hakkında destek veren ya da eleştiren hatta tehdit eden açıklamalarda bulundu. Osman Gökçek ise bir yerlerden tanıdık gelen yöntemiyle bazı 'belgeleri' ortaya çıkardı ve olayı başka bir boyuta taşıdı.
Reklam
Reklam
CES 2016'nın En Havalı Cihazları
2016’da tanışacağımız birçok teknolojik ürünü önceden tanıma imkânı bulduğumuz CES sona erdi. Peki CES 2016’dan, akıllarda kalan en havalı cihazlar hangileri?
Batman v Superman: Dawn of Justice Filminin İkinci TV Spotu Yayınlandı
Merakla beklenen Batman v Superman: Dawn of Justice filminden yeni tv spotu yayınlandı.  Lex Luthor tarafından düzenlenen kokteyle katılan Bruce Wayne Batman'in Gotham'da yasa dışı yaptığı şeyler yüzünden Clark Kent tarafından sorguya çekiliyor. Film 25 Mart'ta vizyona girecek.
Reklam
Reklam
Doğan Grubu'ndan Demirtaş'a 'AK Parti' Yanıtı
Doğan grubu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Hükümet’in Doğan grubuna baskı yaptığı ve işten çıkarmalar dâhil bazı şartlar öne sürdüğü yönündeki iddialarını yalanlayan bir açıklama yaptı. Açıklamada Demirtaş'ın sözlerinin 'spekülatif nitelikte olduğu ve gerçekleri yansıtmadığı' ifade edildi. 
Reklam