Görüş Bildir
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 8 Ocak Cuma günü Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programı, programın sunucusu Beyazıt Öztürk, programın sorumlusu ve canlı yayına telefonla bağlanan kişi hakkında 'terör örgütü propagandası yapıldığı iddiası' ile ilgili soruşturma başlattı.
Avrupa'daki Tüm Şehirleri Unutup Erasmus'u Porto'da Yapmanız İçin 16 Neden
Erasmus yapmak istiyor ancak hangi ülkeye gideceğinize karar veremediyseniz; işte size erasmus gibi erasmus yapmanızı sağlayacak, sürprizlerle dolu Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri: Porto!İlk bakışınızda o güzel Douro Nehri ile, kocaman köprüleriyle, yemyeşil tepeleriyle, üzüm bağlarıyla dikkatinizi çeker. Dar sokakları ve nereye çıkacağını asla bilemediğiniz dik yokuşlarıyla, okyanusuyla, sahilleriyle ve o muhteşem Fado'su ile sizi derinden etkiler. Canınız sıkıldığında Riberia'ya gider nehiri veya Foz'a gider okyanusu seyredersiniz. Sıcacık okyanus iklimiyle içiniz ısınır, o muhteşem Porto şaraplarıyla kendinizden geçersiniz :)İşte geçirilen 5 aylık erasmustan geriye kalan, bu eski ama canlı şehirde erasmus yapmanız için 16 neden:
Reklam
Reklam
Adliyede Kritik Değişiklikler
'Paralel yapı', IŞİD, PKK ve DHKP-C gibi soruşturmaların yürütüldüğü 'Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'ndan sorumlu Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı’nın yerine Başsavcı Vekili İrfan Fidan getirildi. Dink iddianamesini hazırlayan savcı Gökalp Kökçü de Terör Büro'daki görevinden ayrıldı.
Reklam
Muhammed, Ülkesi Filistin İçin Olimpiyatlarda Madalya Kazanmaya Koşuyor!
''Savaş, korku ve sefaletten başka bir şey veremez. Yakar, yıkar, öldürür, yok eder'' demiş Nazım Hikmet. Ancak bizler biliriz ki bu dünyayı sanat, spor kurtaracak! Savaş içerisinde filizlenen her hikaye daha değerlidir çünkü işin ucunda yaşamak varken diğer detaylar önemsizdir. Gel gelelim Filistinli Muhammed Katib bizlere hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdi. Bizler günlük dertlerimizle hayatımızı sürdüreduralım, Muhammed umarız 2018 olimpiyatlarında Filistin için koşacak ve kazanacak!
Reklam
Reklam
Beşiktaşlı Jose Sosa Baba Oldu
Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Jose Sosa baba oldu. Sosa'nın eşi Carolina Alurralde bugün Fulya Acıbadem Hastanesi'nde ikiz bebekleri dünyaya getirdi.
Van'daki Protestoya Polis Müdahalesi
Van'da dün yapılan operasyonu protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahalede HDP Van Milletvekili Lezgin Botan da biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Rückert Ödülü Sema Kaygusuz’un
Almanya’da üç yılda bir verilen edebiyat ödülü Rückert’in 2016’da Türkçe edebiyatı temsilen Sema Kaygusuz’a verileceği açıklandı.
Reklam