Görüş Bildir
Bir Kadına Sadece En Yakın Erkek Arkadaşının Söyleyebileceği 14 Şey
Kadın kadına takılmak, sohbet etmek, alışverişe gitmek, film izlemek, vs. çok keyiflidir. Hele baş başa verip dedikodu yapmak, birbirinin derdini dinlemek, yol göstermek harikadır. Ama öyle şeyler vardır ki bunları sadece en yakın erkek arkadaşınızdan duyabilirsiniz. Sizi üzmemek, kırmamak, sizinle empati yaptığı için kız arkadaşınız bazı şeyleri hafif çarpıtabilir veya görmezden gelebilir. Ancak erkek arkadaşta böyle bir sıkıntı olmaz. Gerçekleri, yalnızca gerçekleri duymak için gideceğiniz tek adres en yakın erkek arkadaşınız olmalıdır.
Reklam
11 Gün Boyunca Uyumayarak Guinness Rekorlar Kitabına Giren Genç: Randy Gardner
Randy Gardner 1965 yılında 17 yaşındayken 264 saat uyumayarak(11 gün 24 dakika) Guinness Rekorlar kitabına girdi. Hiçbir uyarıcı kullanmadan kendi isteği ile en uzun süre uyanık kalma rekoruna imza atan çocuk, ilk gün sorun yaşamazken ikinci günden itibaren odaklanamama, nesneleri dokunarak tanıyamama gibi sorunlarla karşılaştı. 11. günde ise işler artık çok çok daha farklı boyuta gelmişti.
Reklam
'Parlamentoda Siyaset Yapamıyorlarsa Gitsinler Hendek Kazsınlar veya Dağa Çıksınlar'
Sultanahmet Camisi'nde Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in kıldırdığı Cuma namazına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret ederek, karanfil bıraktı. Gazetecilere açıklama yapan Erdoğan, bildiri imzalayan akademisyenleri eleştirerek, 'Çınar'da olan hadisede babasıyla birlikte şehit olan 3 yaşındaki Mevlüde'yi kapkaranlık akademisyenler nereye koyacaklar? Onun katilleri yanında yer almayı nasıl vicdanlarına sığrdıracaklar? Yargı makamlarını, üniversite senatolarını göreve davet ettim. Siyaset yapmak isteyen parlementoda siyaset yapsınlar ama yok parlamentoda bunu yapamıyorlarsa bunlar da gitsinler hendek kazsınlar veya dağa çıksınlar. Bu kadar açık ve net konuşuyorum' dedi.
Real Madrid'i Zidane Yaktı
FIFA, Real Madrid'e 18 yaşından küçük futbolcuların transferinde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle 2 dönem transfer yasağı getirdi. Söz konusu 8 transferden 2 tanesinin teknik direktör Zidane'ın çocukları olduğu ortaya çıktı. 
Reklam
Reklam
Ankara'daki Her Fincanı Kırk Yıldan Fazla Hatırlı En İyi 3. Dalga Kahveciler
etiket
Türkiye'de en az  çay kadar içilen içeceklerden biri de şüphesiz kahvedir. Ben, “Çocuklar kahve içmez kızım, kara kız olurlar”la büyüyen bir aileden geliyorum. Eskiden ''çocuklar kahve içmez zararlıdır'' diye konuşulurken, bugün ise en çok vakti kahve içilen yerlerde geçiriyoruz. Kahvenin yararlarından bahsediyoruz. Alışılagelmedik sunumu ile şüphesiz en çok dikkatimizi çeken ise 3. Dalga kahve dükkanları oldu. Kahve tutkunları, kahvenin tadını ve kalite tarihini üçe ayırıyorlar. Buna göre birinci dalgada tüketim ön planda; ikinci dalgada yavaş yavaş kahveden keyif alma ve 3. Dalga ise işin gurmeleştiği, kahvenin ve çekirdeğin öne çıktığı döneme deniyor. 3. Dalga, kahve severlerin değişik demleme yöntemleri ile değişik kahve lezzetleri elde edilebildiğinin anlaşılmasına vesile olmuştur. Kahvenin buğday gibi ticari bir mal yerine, tıpkı şarap gibi zanaatkar elinden çıkmış bir besin maddesi olarak değerlendirildiği bu akım, üretimin bütün süreçlerini geliştirmeye yönelik ilerlemektedir. Sizler için  bu kültürü geliştirmeye önderlik eden, kahve anlayışınızı tümden değiştirecek Ankara'daki 3. Dalga kahvecileri sizler için derledik!
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Vaziyet pek iyi görünmüyor, hemen bütün göstergeler önemli sorunları yansıtıyor.Kadir Has Üniversitesi’nin yıllık olarak yaptığı Sosyal-Siyasal Eğilimler Araştırması’ndan bahsediyorum.Önce birkaç genel bulguya bakalım. Kendisini çok veya bir ölçüde mutlu hissedenlerin oranı 2011 yılında yüzde 62’ydi.Bu oran 2013’te yüzde 67’ye kadar çıkmıştı. 2015’te ise yüzde 48’e düşmüş.Mutlu olanların yüzde 62’si de AK Parti seçmeni, yani siyasi sempati faktörü de var.Son bir yılda ekonomik durumunun kötüleştiğini ya da ailesini geçindiremediğini söyleyenlerin toplam oranı 2012 yılında 32.7 idi, bu oran 2015 yılında 61.4’e çıkmış.
Oyunlar 2018’de Kırılamaz Olacak
Dijital Hak Yönetimi (DRM) sistemindeki gelişmelerin oyunların kırılmasını zorlaştırdığı tartışılırken, Çin merkezli bir korsan grubu, 2018’de oyun kırmanın imkânsız hâle geleceğini iddia ediyor.
Reklam