Görüş Bildir
“Gerrard İyi Bir Kaptandı Ama Totti Bir Tanrı”
Uzun yıllar Liverpool'da oynadıktan sonra 3 sezon Roma formasını da giyen Norveçli futbolcu John Arne Riise, bir zamanlar takım arkadaşı olduğu efsane kaptanlar Steven Gerrard ve Francesco Totti'yi karşılaştırdı. Riise, 'Gerrard iyi bir kaptandı ama Totti bir tanrı'' benzetmesinde bulunarak Totti'ye olan hayranlığını dile getirdi.
AİHM'den Türkiye'ye Bir Günde İki Mahkumiyet
Türkiye eşi tarafından öldürülen kadının  “yaşam hakkını” koruyamadığı ve görme engelli bir öğrencinin konservatuvara yaptığı başvurunun reddedilmesi nedeniyle AİHM tarafından iki ayrı davada tazminata mahkum edildi.
Reklam
Reklam
Rüzgar Çetin Hakkındaki İddianame Kabul Edildi
Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin hakkında, 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İlk duruşma 21 Nisan'da yapılacak.
Vicdani Ret, İlk Kez AYM Genel Kurulu'na Gidiyor
Din ve vicdan hürriyetinin ihlal edildiği suçlamasıyla, kendisine verilen idari para cezasını Anayasa Mahkemesi’ne taşıyan vicdani retçinin davası Genel Kurul’a sevk edildi. Dava, Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu tarafından bakılacak ilk vicdani ret davası olma özelliği taşıyor.
Türkiye'nin 3'te 1'i Borçlu
Türkiye’de banka ve banka dışı kredi kurumlardan bireysel kredi kullanarak borçlananların sayısı 25 milyon kişiyi aştı. Bu rakam, 78 milyonluk Türkiye nüfusunun yaklaşık 3'te 1'ine karşılık geliyor. Bireysel krediler 413 milyar, doğrudan kullandırılan nakit krediler ise 1 trilyon 773 milyara yükseldi.
Reklam
Son Yılların Unutulmaz Hakem Kararları
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı yöneten Deniz Ateş Bitnel'in performansı, son yıllarda maçların önüne geçen hakem kararlarını hatırlattı.
Çam Sakızı Çoban Armağanı
50 liralık kutular hazırlamak için çıktığımız yolda gönüllü olan arkadaşlar çocuklara daha büyük sevinç yaşattı.
Reklam
Reklam
Bu Madenlerle mi Ha, Bu HES'lerle mi?
Bu repliği hemen hatırladınız değil mi? Hani zengin bir adamın oğlu ameliyat olacaktır da, bu ameliyatı sadece Cüneyt Arkın yapabilmektedir. Ancak o da en son bir hastasının ölümüne sebep olduğu için ayyaş olmuştur. Zengin adam arar araştırır onu bulur, oğlumu iyileştir der, o da titreyen ellerini göstererek haykırır; Bu ellerle mi ha, bu ellerle mi?İşte şimdi biz de, 'Artvinliler rahat olsunlar, hükümet olarak çevreye karşı zarar verilmemesi için tedbir alırız.' diyen hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş Bey'e sormak istiyoruz; Bu madenlerle mi ha, bu HES'lerle mi?DİKKAT!Birazdan görecekleriniz yeşilsever bünyelerde kötü etkiler bırakabilir. OYUNCULAR:Kaz dağlarıKuzey ormanlarıHES'lerin yıkıp viran ettiği Karadeniz doğasıYığılca ZeytinlikleriHopaAtaköy SahiliMaslak İstanbul silüetiODTÜ yoluKaradeniz Yaylaları
"Galatasaray'ın Oyun Anlayışı Biraz İyiye Gidiyor"
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda İtalyan ekibi Lazio ile oynayacağı rövanş maçı için Roma'ya gitti. Teknik Direktör Mustafa Denizli, ciddi ve zorluk derecesi yüksek bir maçın kendilerini beklediğini aktardı.
Demirtaş: 'AKP IŞİD’in Siyasi Uzantısıdır'
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yönelik 'Bizim için PKK ile IŞİD aynıdır' diyor. E hadi o zaman PKK’ya yaptığının binde birini IŞİD’e yap. IŞİD’e buradan bir mermi atmış değilsiniz. Sonra çıkıp bize PKK’nın uzantısı diyeceksin. Sizden daha terör uzantısı parti mi var? IŞİD’in uzantısı sizsiniz. AK Parti IŞİD’in uzantısıdır, net' açıklamasında bulundu. 'Ankara'da patlayan bomba da Sur'da, Ankara Garı'nda, Sultanahmet'te patlayan bomba da aynı siyasi anlayışın sonucudur. AKP bunun siyasi sorumlusudur' diyen Demirtaş, Cerattepe için ise referandum çağrısı yaptı. Orman ve Su İşleri Bakanı'na 'Odun ve Su İşleri Bakanı' diyen Demirtaş Arvin'e sahip çıkmaya çalışanların 'terörist' ilan edildiğini söyledi. 
Reklam