Görüş Bildir
Muharrem Usta ve Salih Dursun PFDK'ya Sevk Edildi
Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun ve maç sonu düzenlediği basın toplantısında MHK'ya ağır eleştiriler yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca maçta kırmızı kart gören diğer Trabzonsporlu futbolcular da PFDK'ya sevk edildi.
Reklam
Bombalı Katliamın Faili DNA İncelemesiyle Kesinleşti: Abdulbaki Sömer
Ankara'da bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 28 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın isminin Salih Neccar olduğu açıklanmıştı. Van'da yaşayan Musa Sömer isimli bir kişinin yayınlanan fotoğraflardaki saldırganın oğlu olduğunu iddia etmesi üzerine Sömer'den başsavcılığının talimatı ile DNA örneği alındı. Testin sonucunda Musa Sömer ile bombacının DNA'sı eşleşti, saldırganın Abdülbaki Sömer olduğunun kesinlik kazandı.
Reklam
Profesyonel NASCAR Sürücüsü Danica Patrick, Lyft Şoförü Olursa
ABD'li otomobil yarışçısı ve aynı zamanda model de olan Danica Patrick Uber benzeri olan Lyft için direksiyon başına geçip insanlara taksicilik yaptı. Aceleniz varsa ve şoförünüz Danica Patrick ise bir yere geç kalma gibi bir lüksünüz olamıyor...
Reklam
Snickers ve Mars 55 Ülkede Toplatılıyor
ABD'li çikolata devi Mars, bazı ürünlerinden plastik parçaları çıkması üzerine 55 ülkede milyonlarca Mars, Snickers ve Milky Way mini çikolatasını toplatma kararı aldı.
Trabzon Milletvekillerinden TFF'ye Kırmızı Kart
AK Parti'nin Trabzon milletvekilleri, Trabzonspor forması giyerek düzenledikleri basın toplantısında Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşananlar nedeniyle TFF ve MHK yönetimlerinin istifasını isteyerek, 'kırmızı kart' gösterdi.
Reklam
Futbolun Efsane İsmi Sabri Reyiz Amerika'da
Hayrettin Sarbi forması ile Amerika'da sokaklarda, mekanlarda Sabri'nin ikonlaşmış hareketlerini sergilerdi. Bakalım Amerikalılar bu durumlara nasıl tepki vermişler...
Reklam
Sokak Röportajları: Zombi Olsaydınız Kimi Yerdiniz?
Son zamanların yükselen trendi zombiler! Artık filmlerde, dizilerde, oyunlarda hayatımızın tam içindeler. Zombi nedir bilmezken artık işin uzmanı olduk...Yeni röportajları kaçırmamak için Onedio kanalımızı takip edin!
Fenerbahçe ve Beşiktaş Kasalarını Doldurdu
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçlara göre dağıttığı paradan en fazla payı şu ana kadar Beşiktaş ve Fenerbahçe aldı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve bir maçı eksik Beşiktaş, 22. hafta itibarıyla kasalarına 22 milyon yedi yüz ellişer bin lira koydu.
Reklam