Görüş Bildir
Juventus 2-2 Bayern Münih
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında İtalyan takımı Juventus, Alman ekibi Bayern Münih'i konuk etti. Bayern Münih, Müller ve Robben'in attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Juventus, Dybala ile Sturaro'nun golleriyle eşitliği yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.
Arsenal 0-2 Barcelona
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında İngiliz ekibi Arsenal, İspanyol rakibi Barcelona'yı konuk etti. Barcelona'da Arda Turan cezası nedeniyle forma giyemezken Arsenal'de Mesut Özil ilk 11'de sahaya çıktı. Barcelona, 2. yarıda Messi'nin bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı ve rövanş için büyük bir avantaj elde etti.
NFL Oyuncusu Dante Fowler Kız Arkadaşını Kavga Ettirdi
Jacksonville Jaguars takımında oynayan NFL oyuncusu Dante Fowler'un kız arkadaşını başka bir kadınla kavga ettirdiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından ünlü isme tepkiler geldi. İki kadının saç saça, baş başa kavga edip birbirlerine acımasızca vurduğu görüntüler, ABD basınında geniş yankı uyandırdı.
Reklam
'Katilin Taziyesine Katılmak En Büyük İhanettir'
Başbakan Davutoğlu Twitter'dan Ankara bombacısı için taziyeye giden HDP'li vekili eleştirdi. Başbakan, 'Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir' değerlendirmesini yaptı. HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen ise 'Cenaze geride kalanların acısıdır, her katıldığınız cenazede söylenenlerin ortağı olmazsınız. Ölenlerin kimliğine bakmadan geride kalanların acısını paylaşmak onaylamak anlamına gelmez' dedi.
ABD: Suriye’de B Planımız Var
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye’de çatışmaların durdurulamaması ve siyasi değişimin sağlanamaması durumunda B planı seçeneklerinin bulunduğunu söyledi.
Reklam
Prenses Songül'ün Talibiyle Yaptığı Müthiş Düet
etiket
Tüm Türkiye onu Zuhal Topal'ın izdivaç programında Prenses Songül olarak tanıdı. Şarkıları ile milyonlara ulaşan Songül bir izdivaç programından starlığa erişebilen nadir insanlardan. Bu videoda ise ona talip olan bir beyefendi ile düet yaptı.
Reklam
Reklam
UEFA Gençlik Ligi'nde Hakemden Skandal Karar
UEFA Gençlik Ligi son 16 turunda Chelsea ile Valencia karşılaştı. 1-1 biten maç penaltı atışlarına kaldı. Valencia'nın kullandığı atışta top iç direğe çarpıp kale dışına çıktı. Karşılaşmanın hakemi ise golü saymadı ve İspanyol ekibi elendi.
Reklam
Dövüşü Kaybetti Ama Aşkta Kazandı: Ringte Evlenme Teklifi
Joey Ryan isimli gösteri dövüşçüsü kız arkadaşı ile çıktığı aynı ringte müsabakayı geride bitirmiş gibi gözükse de aşkta kazandı. Evlilik teklifini yapan Joey, Laura James'den evet cevabını aldıktan sonra ise gösteri müsabakasına güzel bir hareketle son verdi.
Cansel Buse İçin Eylem Yapanlara Para Cezası
Kayseri'de iddiaya göre öğretmeninin cinsel saldırısından sonra yaşamına son veren lise öğrencisi Cansel Buse için eylem yapan 4 üniversite öğrencisi kız gözaltına alındı. Haklarında Kabahatler Kanunu kapsamında 'belirlenen yerler dışında afiş asmak' suçundan idari yaptırım uygulanarak 211 lira ceza kesilen öğrenciler daha sonra serbest bırakıldı.
Reklam