Görüş Bildir
Fikret Orman: 'Mayıs Ayında Başkanlığa Adayım'
Beşiktaş Divan Kurulu 2016 yılının ilk olağanüstü toplantısı yapıldı. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. 
Reklam
Meral Akşener: 'HDP’nin Gerisinde Kalmayı Hak Etmiyoruz'
MHP genel başkanlığına adaylığı koyan eski milletvekili Meral Akşener, “HDP’nin gerisinde duran milletvekili sayısını ülkücü hareketin hak etmediğini düşünüyoruz” diye konuştu. Akşener, kurultay talebinin davalık olması ile ilgili olarak da ''Bizi mahkemeye Genel Merkez zorladı' dedi.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
HDP Merkez Yürütme Kurulu, yayınladığı bildiride benim için 'KORKAK' ve 'KAYPAK' demiş.“KORKAK” suçlamasına cevabım şudur:-Silahlı ya da silahsız, herhangi bir örgütüm yok.-Sırtımı dağlara, bağrımı ovalara yaslamıyorum. -Yanımda yöremde canlı bomba olmayı göze alabilecek denli gözü dönmüş bir tek kişi bile yok.-Buna rağmen silahlı terör örgütünün hışmını üzerime çekecek, canlı bomba olacak kadar gözü dönmüşleri kızdıracak yazıları, gözümü hiç kırpmadan yazabiliyorum.-Bu mudur korkaklık?“KAYPAK” suçlamasına gelince...-Eğer kaypak olmamaktan kastınız, siz ne yaparsanız yapın, hep ve daima sizin yanınızda olmaksa... Açık söylüyorum: Ben bir kaypağım.-Siz demokrasiden, özgürlükten, Türkiyelilikten yana olduğunuzda sizin yanınızda olurum ve sizinle beraber bu toprakların en güzel türkülerini söylerim.-Ama siz dağlara dönüp sıkılmış yumruklarınızla “durun” diye haykıramazsanız... Canlı bombanın taziyesine gidilmesine çok net ve sert bir şekilde itiraz edemezseniz... Hendek ve barikatlara selam çakarsanız...-Anında kaypaklık yapar karşınıza geçerim.
Reklam
Türksat, İMC TV'nin Sözleşmesini Feshetti
etiket
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türksat'a gönderdiği yazıda, İMC TV frekansının 'terör örgütü propagandası' gerekçesi ile iptal edilmesini istemiş, RTÜK'ün CHP ve HDP'li üyeleri savcılığın talebine tepki göstermişti. Kanalın ekranları Can Dündar ve Erdem Gül ile söyleşi esnasında karardı... İMC TV ile Türksat AŞ arasındaki sözleşmenin feshedildiği bildirildi.
Starlık Testinden Geçebilecek Misin?
etiket
Binlerce hayran, ışıltılı bir yaşam, hayatını kurtaracak bir servet. Çoğu insan star olmak ister ama sadece çok azı bu seviyeye gelir. Bakalım senden star olur mu?
Reklam
Baş Başa Kalan Çiftlerin Aşk Dolu Anlarına Sonsuzluk Bahşetmiş 24 Siyah Beyaz Fotoğraf
etiket
Sevdicekle başbaşayken içli dışlı geçen anları genelde hafızalarımıza işlemekle yetiniriz, Natalia Mindru adlı fotoğrafçı çiftlerin bu anlarını fotoğraf olarak ölümsüzleştirmek istemiş. Çok da iyi güzel yapmış. Bu fotoğraflar hareketsiz ve renksiz de olsalar içinde barındırdığı aşk sayesinde adeta kıpır kıpır ve rengarenk duruyorlar ❤️‍
80'ler ve Günümüzdeki Halleriyle Sinema Sektörüne Emek Vermiş 46 Ünlü Sima
Onlar 80'ler ve sonrasında rol aldıkları filmler ile akıllarımıza kazınan simalar. Kimi en parlak yıllarını o yıllarda yaşadı kimisiyse o yıllardan günümüze yükselişini sürdürerek şimdiki konumuna geldi. İşte ortalama 30-35 yıl sonrası bu isimlerin görünümünde ne gibi değişiklikler olmuş alfabetik sırayla bir görelim.
Reklam
'Otoyol İçin 700 Bin Zeytin Ağacı Kesildi'
etiket
Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran, yapımı devam eden İstanbul - İzmir Otoyolu için aralarında bin yaşından büyük anıt ağaçların da bulunduğu 700 bin zeytin ağacının kesildiğini söyledi.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre: İzmir dışında Ülkemiz genelinde aralıklarla görülecek olan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
Hoşlandığınız Erkeğin Kaç Dakikada Boşaldığını  Bilimsel Olarak Söylüyoruz!
Yapılan bir araştırmaya göre Türk erkeklerinin %70'i ''erken boşalma'' sorunu yaşıyor. Tanıştığınız birinin bu sorunu  yaşayıp yaşamadığını deneyimlemeden bilme şansınız da yok tabii. Bu test size bu şansı sunuyor. Not: Beyler siz de kimseye çaktırmadan bu testi çözebilirsiniz. Cevaplar anonim olduğu için rahat rahat çözebilirsiniz ;)
Suriye'de Ateşkes Yürürlükte, Görüşmeler ise 7 Mart'ta
Suriye'de 2011 yılından bu yana devam eden iç savaşta ilk kez geniş çaplı bir ateşkes, gece yarısı itibarıyla yürürlüğe girdi. Öte yandan BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, çatışmaların durması ve yardımların ulaştırılması kararına bağlı kalınırsa Suriye müzakerelerine 7 Mart'ta devam edileceğini bildirdi.
Reklam