Kocaeli'de Tekstil Fabrikasında Yangın: 4 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Lojistik depo olarak da kullanılan binadan zaman zaman patlama sesleri duyuldu. İtfaiye ekiplerinin güçlükle müdahalede bulunduğu yangın, yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alındı. Ekipler, içeride mahsur kalanlar olduğu yönünde ihbar üzerine inceleme başlattı ve soğutma çalışmalarının ardından fabrikaya girdi. Ne yazık ki ihbarlar doğru çıktı ve Kocaeli'den acı haber geldi. İlk belirlemelere göre 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 5 kişinin ise yaralandığı aktarılıyor.
Araştırmaya Göre En Hızlı Büyüyen Din İslam: Peki Neden?
ABD merkezli araştırma şirketi olan Pew Araştırma Merkezi, İslam’ın günümüzde en hızlı büyüyen din olduğunu duyurdu. Yapılan araştırmada, Avrupa’nın ve ABD’nin Müslümanları nasıl gördükleri ve Müslümanlar hakkında ne düşündükleri de mercek altına alındı.
Koruma Talep Etmiş: Uzaklaştırma Kararı Olan Koca, Eşine Kurşun Yağdırdı
İstanbul Bahçelievler'de uzaklaştırma kararı olan koca eşini sokak ortasında silahla vurdu. Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın ağır bir şekilde yaralandı. Saldırgan koca olay yerinden koşarak kaçarken, kadın hastaneye kaldırıldı. Saldırıya uğrayan kadının yakını 'koruma talep ettik vermediler' diye isyan etti.
Ekrem İmamoğlu'na Trabzon'da Sevgi Seli: 'Bir Şey Bulamıyorlar, Etnik Kökenle Uğraşıyorlar'
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçildikten sonra mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'da halka seslendi. 'Bir avuç insanın yaptığı hatayı milletimizle düzelteceğiz' diyen İmamoğlu, 'Bir şey bulamıyorlar Ekrem'in inancıyla, etnik kökeniyle uğraşıyorlar; ya kardeşim benim ailemi bu şehirde yaşayan herkes bilir, etnik köken üzerinden insana hakaret edilmez.' ifadelerini kullandı.
Binlerce Taksi Uber'e Geçti: 'Aylarca Mücadele Ettik, Sarı Taksilerin Uber'e Yönelmesine Anlam Veremiyorum'
Taksicilerin uzun bir süredir protesto ettiği Uber, geçtiğimiz günlerde minibüsle hizmet verdiği Uber XL faaliyetlerini durdurduğunu açıklamıştı. Bu hamlenin ardından taksiciler Uber'e yönlenmeye başladı ve kayıtlı taksi sayısı 4 binin üzerine çıktı.İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, konuyla ilgili olarak 'Uber ile aylarca mücadele ettik. Dava açtık, eylemler yaptık. Başarıya ulaştık. Ancak taksicilerin Uber uygulamasına yönelmesine anlam veremiyorum. Üyelerimizin kullanması üzücü.' dedi.