Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Türkiye: Bugünkü Can Kaybı 57, Yeni Vaka Sayısı Bin 977

Koronavirüs Türkiye: Bugünkü Can Kaybı 57, Yeni Vaka Sayısı Bin 977

Sağlık Bakanı Koca'nın açıkladığı verilere göre bugün koronavirüs nedeniyle 57 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 3 bin 641'e yükseldi. Yeni vaka sayısı bin 977, iyileşen sayısı ise 4 bin 782 oldu. 

Türkiye'de koronavirüs salgınında son 24 saatin verileri açıklandı. 57 kişi hayatını kaybetti toplam can kaybı 3 bin 641'e yükseldi. 

30 bin 395 test yapılırken, bin 977'sinin sonuçları pozitif çıktı. 3 gün üst üste yaşanan vaka artışının ardından, bugün düne kıyasla azalma yaşandı. Dünkü vaka sayısı 2 bin 253 olarak açıklanmıştı. Yeni eklenenlerle toplam vaka sayısı 133 bin 721 oldu.

4 bin 781 kişi daha iyileşti, bin 260 kişinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Bugünkü tablo:

Bugünkü tablo:

Koca: "Sonuç almanın zor olmadığını kanıtladık"

Koca: "Sonuç almanın zor olmadığını kanıtladık"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düne göre vaka, vefat ve yoğun bakım sayısında düşüş olduğunu belirterek 'Kanıtladık: Sonuç almak zor değil' dedi.

Koca 'Test sayısı, yakında 1,5 milyona ulaşacak. Vaka sayısında dün göze çarpan kısmi artış, geriledi. Vefatta, yoğun bakım sayısında düne göre yine düşüş var. Virüsü, kararlı bir şekilde geriletmeli, tedbirlerle yenmeliyiz. Kanıtladık: Sonuç almak zor değil.' ifadelerini kullandı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Ah Ah ne vardı mart ayında bir kerede 2-3 hafta sokağa çıkma yasağı ilan etseydiniz. Şimdi ne güzel normal hayatımıza dönmüştük.

Adige Shapsug

Fox haberde dinlediğim kadarıyla virüs mutasyon geçirmiş ve daha bulaşıcı ve öldürücü hale gelmiş artık kurtuluş yok Allah sonumuz hayır etsin

Hüsamettin Tambay

Fox'ta duyduğun herşeye inanıyosan çok işin var demektir.

ben ne diom

Sağlık konusunda şımartılmış bir insan olmamızın sonuçları ilk defa güzel bir sonuç verdi. Baş ağrısa hemen serum almak için hastaneye giden bizler, koronayı... Devamını Gör