Öğretmeninin Evinde Ölü Bulunmuştu! 5 Arkadaşı ve Öğretmeni Serbest
17 yaşındaki lise öğrencisi Yiğit Kalpak'ın ziyarete gittiği Almanca öğretmeni H.G'nin evinde ölü bulunmuştu. Yiğit'in ölü bulunması sonrası tutuklama talebiyle adliyeye gönderilen 5 arkadaşı ile öğretmeni, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ücretli öğretmen kadrosunda yer alan H.G’nin olayın ardından öğretmenlikle ilişiği kesildi. Almanca öğretmeni H.G'nin polise verdiği ifadesinde, uyuşturucu maddeyi herkesin kullandığını belirterek, 'Kimsenin ölümünden sorumlu değilim' dediği öğrenilmişti.
Saka Kuşunu Kaçıran Şüpheliye Rekor Para Cezası
Türkiye’de beslenmesi ve satılması yasak olan saka kuşları, yasadışı yollarla avlanılıyor. Nesli tükenmekte olan 900 saka kuşunu Suriye'ye kaçırmak isteyen şüpheliye 1 milyon 173 bin 734 TL para cezası uygulandı.
Maden Faciasında Yaşamını Yitiren Yener Saygın'ın Babası: 'Çocuğum Katliamla Öldü, Kaza Değil'
Amasra'daki maden ocağında meydana gelen patlamada, 41 işçi yaşamını yitirmişti. Ölen maden işçilerinin arasında Yener Saygın'da vardı. Yeni aldığı evin eşyalarını taşımak için vardiyasını değiştiren Yener Saygın'ın babası, “Benim uşağım katliamla gitti, yani bu ecel ölümü değil'' dedi. Faciada, 6 arkadaşını kurtaran Yener Saygın'ın ''Arkadaşlarımı bırakamam'' diyerek yeniden madene koştuğu ve bu sırada yaşamını yitirdiği ortaya çıkmıştı.
Bu Dükkana Gelenler Elleri Boş Çıkıyor
Gümüşhane’de yaşayan 80 yaşındaki Halil İbrahim Cahit Erdoğan'a babasından bir dükkan kaldı. Ancak Erdoğan, babasının anısı yaşatmak için 51 yıldır dükkandaki hiçbir ürünü satmıyor. O yüzden de bu dükkana gelenler hiçbir şey alamadan dönüyor.