Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Abdurrahman Uzun'un Afet Bölgesinde İş Makinesi Üstünde Verdiği Poza Tepki Yağdı
Deprem felaketi medya kuruluşları için de büyük bir sınav oldu. Takdir gören haber kurumları, muhabirler, program akışları olduğu kadar olayın büyüklüğünü sansürlemeye çalışan, depremzedelerin sesi olamayan hatta artık ezberlediğimiz bir taktik olarak hükümetin yetmediğini düşünenlere nankör diyenler de oldu. İşin en acı kısmı bölgeye 'felaket turizmi' de başladı ve bazı medya şahsiyetleri toplumu rahatsız eden pozlar verdi. Bunlardan biri de AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve gaz patronu olacağımızı iddia eden Abdurrahman Uzun.
Reklam
Deprem Sonrası 'Yas' İçin Sakal Uzatan Bakanlar Tıraş Olmaya Başladı
Türkiye'yi derinden yaralayan depremler sonrası sakallarını uzatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tıraş oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bakanların deprem sonrası sakal uzatmasıyla ilgili dün, 'Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden sakalımı kesmek içimden gelmiyor' ifadelerini kullanmıştı.
İstanbul İçin Çarpıcı Deprem Anketi!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, beklenen Marmara depreminin İstanbul'da yaşayan kişiler üzerinde yarattığı tedirginlik de arttı. Vatandaşlar bir yandan yaşadıkları binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu ölçtürürken bir yanda da alternatif plan arayışındalar. Bunun temel nedenlerinden birinde vatandaşların içinde yaşadıkları yapıya güvenmemeleri. Yapılan bir araştırmaya göre İstanbul halkının yüzde 60'ı yaşadığı bina konusunda şüpheye sahip. 
Reklam
Reklam
Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık Ölüm Haberini Paylaştı! "Kalbim Paramparça"
Tüm Türkiye'nin büyük bir acı yaşadığı Kahramanmaraş depreminin ardından pazartesi günü meydana gelen Hatay depreminden birçok il etkilendi. Hasarlı görülen binalar bu depremde yıkıldı. Enkaz altında kalan insanlardan ölüm haberleri geldi. Derinden sarsıldığımız depremden acı haberler gelmeye devam ediyor. Bu kez de yardım gönüllerinin vefat haberini aldık.Zeynep Bastık üzülerek bu acı haberi paylaştı.
Reklam