Görüş Bildir
AFAD Açıkladı: Hatay'da Bir Deprem Daha
AFAD, saat 18:53'te Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 5,0 büyüklüğünde yeni bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Hatay Valisi Rahmi Doğan ilk belirlemelere göre herhangi bir yaralanma durumunun söz konusu olmadığını dile getirdi
Reklam
Ekşi Sözlük: “Herhangi Bir İçerik Bu Karara Dayanak Gösterilmedi”
BTK tarafından alınan kararla internete erişimi kapatılan Ekşi Sözlük, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Karar Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü'nün yazısı ile alınmış olup, herhangi bir içerik bu karara dayanak gösterilmemiştir' ifadeleri yer aldı.
Reklam
Fatma Betül Sayan’ın Kardeşi Ayşe Hilal Sayan Dışişleri Bakanlığı’na Atandı
Aile üyelerinin devletin farklı kurumlarında devamlı olarak 'atanması' ile gündeme gelen Sayan ailesinin bir üyesi daha 'yeniden' atandı! AK Partili eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın kardeşi Ayşe Hilal Sayan Koytak, Dışişleri Bakanlığı’ndaki Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne atandı. Koytak, daha önce de Kuveyt büyükelçisi olarak atanmıştı.
Reklam
Yıkımı Durdurulan Galeria Sitesi'nden Yedi Kedi Kurtarıldı
Türkiye’de deprem sonrasında on binlerce insan enkaz altında kalırken, bu durum hayvanları da kötü etkiledi. Diyarbakır Galeria Sitesi’nde yer alan hayvanların depremin ilk gününden itibaren aç ve susuz kaldığı belirtildi. Tepkiler sonrası yıkımı durdurulan Galeria Sitesi'nden kurtarılan kedi sayısı 7'ye ulaşırken, 'Jahren' isimli kedi ekiplerce aranıyor. 
Reklam
Deprem Sonrası İlk Anket Bursa’dan: Cumhur İttifakı’nın Kaybı Büyük
Türkiye, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin yarasını sarmaya çalışırken, bir yandan da seçime hazırlanıyor. AK Partili bazı isimlerin deprem sonrasında yaptığı ‘seçim ertelenebilir’ çağrısı, gelen tepkiler sonrasında yerini ‘seçim zamanında yapılacak’ açıklamalarına bıraktı. ORC Araştırma şirketi, deprem sonrası Bursa’da yaptığı anket sonuçlarını duyurdu.
Reklam
Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan Deprem Sonrası Yağmalama İddialarına İsyan Etti!
Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 6 Şubat günü meydana gelen depremde birçok ilimiz çok fazla kayıp verdi. Türkiye bunun üzüntüsüyle yasa boğuldu. Acımız daha dinmeden Hatay'da geçtiğimiz pazartesi bir deprem daha meydana geldi. Deprem sonrası afet bölgesinde kira artışları ve yağmalama iddiaları gündeme geldi.Bu iddialara tepkisini belli eden isim Uğur Aslan oldu.
Reklam