Görüş Bildir
6'lı Masa Adayı Ne Zaman Açıklanacak? Altılı Masa Toplantısı Bitti mi?
Altılı Masa’da yer alan siyasi parti liderleri bugün 12. kez bir araya geldi. Millet İttifakı olarak seçime girmeye hazırlanan Altılı Masa Saadet Partisi Genel Merkezi'nde toplandı. Tüm gözler cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere yapılan toplantıdan çıkacak kararlara çevrildi. Peki Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? 6'lı masa toplantısı bitti mi?Detayların tamamı içeriğimizde...
Reklam
Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşeceğim'
Sosyal medya paylaşımları üzerine gözaltına alınan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Depreme ilişkin sıklıkla uyarılarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yarın Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşeceğini duyurdu.
Antalya'daki Yüzlerce Yıllık Arkeolojik Sit Alanı Phaselis Antik Kentinde Yapılan Proje Gündemde!
etiket
Antalya'nın Kemer ilçesinde milattan önce 7'nci yüzyılda kurulmuş olan ve birinci derece arkeolojik SİT alanı kabul edilen Phaselis Antik Kenti için geçtiğimiz aylarda bir ihale açılmış, ihale sonucu bir inşaat firmasının bölgeye 'günübirlik tesis' projesi yapacağı paylaşılmıştı. 25 Şubat günü alana giren iş makineleri yapı çalışmalarına başladı; çalışma sırasında verilen tahribat ise bölge halkının tepkisine neden oldu.Sosyal medyada #PhaseliseDokunma kampanyası altında yapılan paylaşımlar ile büyüyen tepki karşısında Kültür ve Turizm Bakanlığı duyuru yayınladı. Buyurun detaylar...
Reklam
Altılı Masa’nın Toplantısı Bitti: Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu, 6 Mart'ta Açıklanacak
etiket
Millet İttifakı olarak seçime girmeye hazırlanan Altılı Masa’da yer alan siyasi partilerin liderleri, cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplandı. Toplantıda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına karar verilirken adayın 6 Mart Pazartesi günü resmi olarak duyurulacağı açıklandı. Toplantı sonrasında yapılan ortak açıklamada '13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz' denildi. 
Ekşi Sözlük Açıldı mı, Erişim Engeli Kalktı mı? Ekşi Sözlük Yine mi Engellendi?
Türkiye’nin en köklü internet şirketlerinden Ekşi Sözlük, bir süredir sıkça gündeme gelen platformlar arasında yer aldı. Ekşi Sözlük'e Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeli getirilmesi tepki çekmişti. Konu hakkında yaşanan yeni gelişme dikkat çekti. Peki Ekşi Sözlük açıldı mı? Ekşi Sözlük erişim engeli kaldırıldı mı? Ekşi Sözlük neden kapatıldı?Gelin detayları görelim.
Reklam
Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ, Müge Anlı ve Esra Erol'a Seslendi: "Depremde Kaybolanların Peşine Düşün"
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 11 ilde yıkıcı sonuçlara neden oldu. Tüm Türkiye'yi derin bir yasa sokan deprem felaketi sonrası televizyon kanalları yayın akışına ara vermişti. Gündüz kuşağının iki başarılı sunucusu Esra Erol ve Müge Anlı, bu arayı kısa tutarak depremde kaybolan veya haber alınamayan kişileri aramak için ekranlara geri döndü. Fakat bir süre sonra normal problem akışına devam eden Erol ve Anlı ikilisine, Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ'dan bir istek geldi.
Reklam
Reklam
Emdr ile Deprem Travması Silinir mi?
etiket
Geçen gün bir arkadaşımla yemekteydim, sohbet ediyorduk, konumuz tabi ki deprem, bir anda oturduğum sandalye sallanır gibi oldu, zaten son günlerde hep böyle hissediyorum, sonra baktım hakikaten sallanmaya başladı, hemen ilk anlama şekli olan bardakta duran suya baktım, o da sallanıyor, eyvah! Deprem oluyor dedim, panik oldum, karşımda oturan arkadaşım zaten çoktan kendinden geçmiş, sandalyenin yanına çök kapan taktiği uygulayarak durmuştu bile…Evet belki 10- 15 saniyelik bir sallantıydı bu, deprem bölgesinde de değildik ancak benim asıl dikkatimi çeken sarsıntıdan sonra kimsenin eski kaldığı yerden sohbetine, yemeğine kısacası hayatlarına devam edemeyişleriydi. Yan tarafımda duran bir kızın telefonuna gözüm ilişti, son depremlere bakıyordu, korkudan ağlayanlar, restorandan ayrılanlar oldu.Evet üzerinden yirmi gün geçti ama hem depremi deneyimleyenler hem bizler halen ufacık bir sallantıdan bile etkileniyoruz.
Reklam