Görüş Bildir
6'lı Masa Ortak Adayı Kim Oldu? Mansur Yavaş mı, Kemal Kılıçdaroğlu mu, Ekrem İmamoğlu mu?
Altılı Masa, Millet İttifakı'nın ortak adayının kim olacağını belirlemek için bir kez daha toplandı. Seçim tarihinin gündeme gelmesiyle birlikte Millet İttifakı olarak seçime girmeye hazırlanan Altılı Masa liderlerinin kimi cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceği vatandaşlar tarafından oldukça merak edildi. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz eden Meral Akşener masada ayrılmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yoluna devam eden Millet İttifakı'nın ortak adayı da yapılan sona eren toplantının ardından netlik kazandı. Peki 6'lı Masa ortak adayı kim oldu? Mansur Yavaş mı Kemal Kılıçdaroğlu mu, yoksa Ekrem İmamoğlu mu?Detayların tamamı içeriğimizde...
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Resmen Açıklandı: Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı
Tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği, 2 Mart Perşembe gününden bu yana inanılmaz trafiklerin yaşandığı Millet İttifakı kanadında anlaşma sağlandı. Bugün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yapılan son toplantı sonrasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı resmen belli oldu. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. 
Saray 'Anayasa'yı İşaret Edince Tepkiler Bir Anda Büyüdü
Altılı Masa'nın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la sağladığı yeni birleşme formülüne Saray'dan Anayasa hatırlatmalı itiraz geldi. Ancak TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil'le başlayan süreçte Cumhurbaşkanı Danışmanlarına tepkiler bir anda büyüdü.
Mehmet Uçum Kimdir? Mehmet Uçum Ne İş Yapıyor, Hangi Görevlerde Yer Aldı?
Siyaset gündeminin en hareketli günlerini yaşadığımı bugünlerde öne çıkan isimlerinden bir tanesi de Mehmet Uçum oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaları ile dikkat çeken Mehmet Uçum gündemde yer aldı. Sosyal medyada Uçum'un adını görenler arama motorlarına yöneldi. Gündemi takip eden vatandaşlar Mehmet Uçum'un kariyeri ve hayatına dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki Mehmet Uçum kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmet Uçum ne iş yapıyor, hangi görevlerde yer aldı?İşte tüm detaylar...
Reklam
Altılı Masa'nın Tekrar Toplanmasıyla A Haber'in Cenaze Evine Dönmesi Viral Oldu
etiket
Cuma gününden beri yaşanan siyasi kaos sona erdi. Altılı Masa'dan cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle ayrılan Meral Akşener ve İYİ Parti masaya geri döndü. Günlerdir muhalif seçmende gözlemlenen umutsuzluk ve bitkinlik yerini sevince bıraktı. Hükümete yakın medyada da moralsizlik hakim. Bunların başında gelen A Haber'in canlı yayınından yakalanan bir ekran görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu.
Reklam
Kahramanmaraş Depreminde Evini Kaybeden Eski Gelin Evi Yarışmacısı Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 çevre ilde de yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağlamıştı. Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programına katılan ve güzel anılar biriktiren Göknur Hanım, 6 ay önce taşındığı ve büyük emeklerle kurduğu evinin depremde yok oluşunu izledi... Eşi ve çocuğuyla depreme yakalanan Göknur gelin, yaşadıklarını gözyaşları içinde Aslı Hünel'e anlattı.
Cumhurbaşkanı Yardımcılığıyla Gündeme Gelen İcracı Ne Demek? İcracı Ne Anlama Geliyor?
Türkiye'nin gündeminde 13. Cumhurbaşkanlığı seçimeleri yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Altılı Masa'dan ayrıldığını açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, masaya dönmek için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülünü ortaya sundu. CHP'nin onayladığı formül ardından gündeme gelen konu ise 'icracı cumhurbaşkanı yardımcısı' oldu. Peki icracı ne demek? İcracı ne anlama geliyor?Detayları görelim...
Reklam
Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nu Desteklediğini Açıkladı
TikTok'ta yayınladığı videolar ile sık sık gündem olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini açıkladı. Geçiş dönemi için en uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğunu aktaran Sarıgül 'Hırslarından arınmış demokrat bir liderdir' ifadelerini kullandı. 
ABD'de Yaşayan Oyuncu Tolga Karel Desteklediği Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı
etiket
Yaprak Dökümü dizisiyle beğeni toplayan Tolga Karel, uzun zaman önce Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşmişti. Kendi lojistik firmasını kuran ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. 'Dünya savaş, depremler ve ekonomik krizlerle boğuşurken bu zor süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın bu göreve devam etmesi zaten apaçık ortadadır' ifadelerini kullanan Tolga Karel, desteklediği cumhurbaşkanı adayını açıkladı.
Reklam
İyi Parti'nin Altılı Masa'ya Dönmesi Karşısında Ünlü İsimlerden de Dikkat Çeken Tepkiler Gecikmedi
Şu günlerde herkesin gözü kulağı Millet İttifakı'nın açıklanacak Cumhurbaşkanı adayında. Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasına tepki göstererek Altılı Masa'dan ayrılmıştı. Araya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın girmesiyle birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener masaya geri döndü. Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılması karşısında tepkisiz kalamayan ünlü isimler, şimdi de İyi Parti'nin masaya dönmesi karşısında dikkat çeken yorumlara imza attı!
Reklam
Vedat Milor, Kendisine 'Sen Siyasete Karışma' Diyenleri Pişman Edecek Kapak Gibi Bir Cevap Verdi!
Türkiye'nin sürekli değişen siyasi gündemi malumunuz... Vedat Milor da kendi siyasi fikirlerini sık sık dile getiren isimlerden biri. Ancak, Milor'a tepki gösterip 'Sen siyasete karışma!' diyenler de var. Vedat Milor, bu kişilere cevap verdi ve 'Arkadaşlar, siz de ses çıkarmadıkça ezdiniz ha! Biz de dün doğmadık. Vatandaş olarak onlarca iktidara, birçok darbeye ve sayısız siyasi entrikaya tanıklık ettik.' dedi.Gelin detaylara hep birlikte bakalım...
Reklam