Görüş Bildir
İlyas Salman, Kendisine 'Sanki Oruç Tutacak P*zevenk' Diyip Küfür Eden Kişiye Ağzının Payını Verdi
İlyas Salman, Bir Twitter kullanıcısı tarafından yalan yanlış bir söylemle itham edildi. Kullanıcı, Salman'ın 'Ramazan pidesi 10 TL olmuş' dediğini iddia edip, 'Sanki oruç tutup iftar açacak p*zevenk.' diye küfür etti.İlyas Salman da kendisine küfür eden bu hadsiz kişiye tepkisini gösterdi ve 'Ben böyle bir tweet atmadım. Atabilirdim de, insan oruç tutmasa da oruç tutan yoksulların haline üzülebilir. Ama tabii sizin geleneğinizde senden olmayanı umursamak yoktu, değil mi? Ağzını topla, terbiyesiz herif!' dedi.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 15 Mart Çarşamba Şans Topu Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu çekilişinde büyük heyecan devam ediyor. Canlı olarak gerçekleştirilen çekilişin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Büyük ikramiyeyi kazanmanın hayalini kuran vatandaşlar, çekiliş sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki Şans Topu sonuçları açıklandı mı? İşte 15 Mart Çarşamba Şans Topu sonuçları ve kazandıran numaralar...
Deprem Bölgesinde Sel Felaketi: 14 Kişi Yaşamını Yitirdi, 5 Kişi Kayıp
Depremin vurduğu bölgede dünden itibaren şiddetli yağış yaşanıyor. Yağış nedeniyle birçok kentte sel meydana geldi. Şanlıurfa'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'e yükseldi, Adıyaman'da ise 2 kişi yaşamını yitirdi. Her iki kentte toplam can kaybı 14'e çıktı. Olaya ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Afet Koordinasyon Merkezi’nde; “Şanlıurfa’da 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. Adıyaman’da 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. 5 vatandaşımızla ilgili de arama kurtarma çalışmalarımız şu anda devam ediyor” dedi. 
Reklam
İnce'den Musk'a Bot Hesap Tweeti: "Silebilir misiniz?"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Twitter'ı satın alan Elon Musk'a platformdan seslendi. Son dönemde Muharrem İnce'nin bot hesaplar tarafından desteklendiği iddiaları Twitter'da sıkça karşımıza çıkıyordu. İnce bu iddialar doğrultusunda Musk'tan bot hesapların silinmesini talep etti. 
Reklam
Hadise: 'Yeter Artık Diye Bağırmak İstiyorum!'
Depremin vurduğu bölgede şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Son açıklanan verilere göre, Şanlıurfa'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'e yükseldi, Adıyaman'da ise 2 kişi yaşamını yitirdi. Her iki kentte toplam can kaybı 14'e çıktı. Depremlerden sonra felaket bölgesi için yardım kampanyaları düzenleyen şarkıcı Hadise Açıkgöz, sosyal medya hesabından sel felaketiyle ilgili tepki gösterdi.
HDP Cumhurbaşkanı Adayı Çıkaracak mı? HDP Seçimlerde Kimi Destekleyecek?
Türkiye'nin gündeminde yer alan 2023 seçimleri için geri sayım başladı. Siyaset dünyasındaki hareketlilik bir hayli artmış durumda. 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylar ve yeni ittifaklar da belli oluyor. Tüm gözler, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edeceği HDP'ye çevrildi. Peki HDP Cumhurbaşkanı adayı çıkaracak mı? HDP seçimlerde kimi destekleyecek?Detaylara gözatalım...
Şanlıurfa Belediye Başkanı'na Birkaç Ay Önce Açılışı Yapılıp Vatandaşa Mezar Olan Kavşak Hatırlatıldı
Ülkemizin güneydoğusu deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken dün gece etkili olan sağnak yağış çadırkentleri ve caddelerde su baskınlarına dönüştü. Özellikle Adıyaman ve Şanlıurfa'da ise can kayıpları ve bulunamayan vatandaşlarımız mevcut. Sel felaketinden en çok etkilenen bölgelerden birisi de Şanlıurfa'da 3 ay 12 gün önce görkemli bir açılışla hizmete açılan ve zamanından önce bitirilmesiyle övünülen Abide Kavşağı... Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün de açılışında bulunduğu yapıyı övdüğü paylaşım felaket üzerine yeniden hatırlatıldı.
Reklam
SMS'lerin Sonundaki ‘B001’ Kodları Ne Anlama Geliyor? Mesajlardaki B Kodu Nedir?
Günümüz dünyasında haberleşebilmek için birçoğumuz mobil iletişim kanallarını kullanıyoruz. Bizler mesajlaşmak için SMS'leri eskisi kadar olmasa da hala kullanmaya devam ediyoruz. Her ne kadar bizim için olmasa da e-ticaret siteleri, firmalar, siyasi partiler vs. bildirim göndermek için SMS'leri kullanıyor. Bu tarz SMS'lerin sonunda “B” harfi ile başlayıp ardından 3 rakamın sıralandığı kodlar dikkat çekiyor. Peki ‘B001’ kodları ne anlama geliyor? Mesajlardaki B kodu nedir?
Reklam
Enflasyonla Orta Sınıfın Nasıl Fakirleştiğini Ali Babacan Anlattı: Kimler Nasıl Zenginleşti?
Son yıllarda yükselişte olan enflasyon, özellikle 2021 yılı sonlarında uygulanan Türkiye Ekonomi Modeli'yle hız kazandı. Düşük faiz ortamında, büyüme odaklı bir ekonomide enflasyonun yükselişi kaçınılmaz olurken, bu dengeyi sağlamak bir de dünya konjonktüründeki sıkıntılar eklenince iyice zorlaşmıştı. Kontrol edilmesine çok da ihtiyaç duyulmazken, ekonomide herkesin bildiği bir şey vardı ki bu da dar ve sabit gelirliler için kaçınılmazdı: Enflasyon, bir anlamda fakirleşme demekti.  Peki toplamda sıfır olan bir matematik işleminde bir değer düşerken, diğer değere ne olurdu? Ekonomiden sorumlu eski bakan, günümüz 6'lı masanın üyelerinden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, tam da bunu yani enflasyonla servet transferini anlattı.
Reklam
"6284 Kırmızı Çizgimizdir" Diyen AKP'li Özlem Zengin'e Kendi Seçmeninden Sert Tepkiler Geldi
Seçime birkaç hafta kala her ne kadar kamuoyunda Millet İttifakı cephesindeki pazarlıklar öne çıksa da Cumhur İttifakı'nda da durumun farklı olduğunu söyleyemeyiz. Yeniden Refah, Hüda Par gibi partilerle masaya oturulmasına cılız da olsa itirazlar gelse de Yeniden Refah Partisi'nin ittifaka katılmak için şart koştuğu 6284 sayılı kadının korunmasına ilişkin kanunun kaldırılması AKP cephesinde bazı itirazlara neden oldu. Grup başkanvekilliği ve Tokat vekilliği görevinde bulunan Özlem Zengin bu kanunun değiştirilmesine TBMM'de itiraz etti ve bunu kırmızı çizgisi olarak nitelendirdi. Ancak özellikle kendi seçmeninden hakarete varan sözler işitti.
Şanlıurfa’da Sel: Karayolu Sulara Dayanamadı
Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi nedeniyle korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Şehrin en yoğun yeri ve hastaneler sular altında kalırken, 4 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı. Ayrıca selde kaybolanlar hala aranıyor. Sel nedeniyle, karayolunda da çökme meydana geldi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Kimdir? Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Kimdir, Neler Yaptı?
6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen 11 il arasında Şanlıurfa da yer almaktadır. Depremde büyük hasar alan iller arasında yer alan Şanlıurfa'nın belediye başkanlığını 31 Mart 2019 seçimlerinden bu yana Zeynel Abidin Beyazgül üstlenmektedir. Bu yüzden depremden bu yana Şanlıurfa'da yaşananları yakından takip eden vatandaşlar tarafından Zeynel Abidin Beyazgül'ün açıklamaları ve yaptıkları da merak edilmektedir. Peki, Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte, Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında merak edilenler:
Reklam