İşte 43. Altın Kelebek Ödülleri'nin Sahipleri
Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine takdim edildi. Okan Bayülgen ve Pelin Akil Altan'ın sunuculuğunu üstlendiği törende, 30 kategoride ödül verildi. 
Reklam
Reklam
Meryem Uzerli Altın Kelebek'te Eski Sevgilisine Fena Laf Çarptı: 'Ben Adam Seçemiyorum'
etiket
Meryem Uzerli, Altın Kelebek Ödülleri'nde eski sevgilisi, kızının babası ve 'tükenmişliğinin' sebebi Can Ateş'e fena gönderme yaptı. Meryem Uzerli, İlker Kaleli'ye 'En iyi erkek ödülünü' vermek için sahneye geldiğinde yine içini döktü: Bu ödülü bana verdiriyorsunuz ancak ben doğru adamı seçemiyorum, biliyorsunuz sonra yine ben üzülüyorum.
Reklam
Gülmekten Kendinizi Alamayacağınız Anne-Oğul Arasında Geçen Birbirinden Komik 24 Diyalog
etiket
Belli yaşa kadar anneler oğullarına, oğullar da annelerine düşkün olur. Kızlar için babaları ne kadar ilk aşksa, erkekler için de anneleri en büyük aşktır. Anne kız ilişkisinden farklı değildir anne oğul ilişkisi. Hele ki insanlara duyarlı bir anneniz varsa, verdiği tavsiyeler size çok şey katar.Ekşi Sözlük'te açılan anne oğul diyalogları başlığı altında anlatılan 24 kişinin bu diyalogları gerçek anlamda gülme krizine girme nedeni.
Reklam
Reklam
28 Ünlü Güzelin Kapak Kızı Oldukları Fotoğraflarıyla Gündelik Hallerinin Karşılaştırması
etiket
Photoshop, ışık, makyaj miktarını kısıyoruz ve bu güzellerin dergi kapaklarındaki görüntüleriyle gündelik hallerini karşılaştırıyoruz.Bu bir 'Şok şok şok, makyajsız halleri görenleri şaşırtıyor' içeriği değildir, ki zaten kendileri de çekinme gereği duymadan gündelik hallerini milyonlarla paylaşabiliyorlar.Kişisel fikrim, doğal halleriyle daha samimi ve de daha hoş göründükleri yönünde.
Reklam