Görüş Bildir
Haberler
Hangi 'O Ses Türkiye' Jürisisin?

etiket Hangi 'O Ses Türkiye' Jürisisin?

Ekranları kasıp kavuran yarışma O Ses Türkiye'de bakalım hangi jürisin? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak, cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk elemeleri geçtin, sahnedesin ve performansını göstereceksin. Pekii hangi şarkıyı seçtin söylemek için?

3. Pekii sen performansını gösterirken kuliste seni kim bekliyor. Yani yarışmaya kimle geldin diyelim kısaca?

4. Müzik hakkında söylenen sözlerden hangisi senin düşünceni tam yansıtıyor?

5. Söyle bakalım, hangisi senin karakterine daha çok uyuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yarışmadan ilk turu geçtin, bir jüri üyesini seçtin. 2.turda bir eşleşme olacak ve kendi takımından biriyle yarışacaksın. Bu takım arkadaşının hangi tarz müzik söylemesi senin hiç hoşuna gitmez?

7. O Ses Türkiye'nin şu anda 6.sezonu yayınlanıyor. Pekii önceki sezonlardaki hangi jüri üyesi kalsa sence şu an daha iyi olurdu?

8. Geldik son soruya. Elinde bir sprey var ve duvarlara yazı yazma modasına katılacaksın. Aşağıdaki duvar yazılarından hangisini yazardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hakan&Gökhan!

Hakan&Gökhan!

Sen kesinlikle Hakan&Gökhan olurdun! Enerjik, sevecen, sıcakkanlı ve insanlarla arası iyi olan birisin. İnsanlar seni gerçekten çok ama çok seviyor. Girdiğin ortama hemen uyum sağlayan ve kendini sevdiren bir yapın var. Bu yüzden de birçok arkadaşın var. Çünkü sen dostluğa önem veriyorsun ve dostların için yapamayacağın hiçbir şey yok! Aynı zamanda her daim sakin kalabilen yapınla tam bir örnek kişiliksin. Herkes hayatında senin gibi birisi olmasını ister!

Hadise!

Hadise!

Sen kesinlikle Hadise olurdun! Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek başına, her basamakta daha da güçlenerek çıkmışsın. Tek başınasın ve kimse seninle yarışamaz. Bırak yarışmayı yanından bile geçemezler. Savaşçı, mücadeleci bir yapın var. Tuttuğunu koparan derler ya hani işte o sensin. Bu azim ve kararlılıkla başaramayacağın şey yok. Ne mutlu ki böyle birisin ve herkes tarafından örnek gösteriliyorsun!

Murat Boz!

Murat Boz!

Sen kesinlikle Murat Boz olurdun! Sen azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak için doğmuşsun! Hayatındaki yenilgiler karşısında dimdik ayakta durabiliyorsun ve asla pes etmiyorsun. Vazgeçmemek senin hamurunda var. Ee tırnaklarınla kazıya kazıya geldin bu günlere tabii vazgeçmek yok. Hep daha ileriyi hep daha iyiyi ararsın. Ve sonunda da hep bulursun. Çünkü senin gibi insanlar er ya da geç hak ettikleri değeri kazanırlar. Ne mutlu sana!

Sibel Can!

Sibel Can!

Sen kesinlikle Sibel Can olurdun! Hayat seni ne kadar yormuş olursa olsun, enerjin ve her şeye olumlu bakabilme özelliğin sayesinde dimdik ayakta duruyorsun. Kimsenin ne dediğine kulak asmadan yaşamak en güzeli ve sen bunu harika bir şekilde yapıyorsun. Zaman zaman sıkıntıların olduğunda kendi kabuğuna çekiliyorsun ve kendi kendini iyileştiriyorsun. Bu yüzden senin kimseye ihtiyacın yok! Senin arkandan isteyen istediğini desin, sen boş ver ve önüne bak. Çünkü bu hayatta ne kadar yalnızsan, o kadar kafan rahat olur! Ne demişler: Güç yalnızlık ister, çünkü zirve tek kişiliktir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
989
505
301
243
108
66
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şeyma Demir

Hadise! Hadise! Sen kesinlikle Hadise olurdun! Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek başın... Devamını Gör

Miss_Z

Hadise! Hadise! Sen kesinlikle Hadise olurdun! Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek ba... Devamını Gör

Asosyal deli

Sibel Can! :/